Borisllav360
Član
Dobar je i Ursus ali Zetor je od njega još bolji,evo komšije sa svojim 7045....
https://www.youtube.com/watch?v=B-qAttpJKvo
https://www.youtube.com/watch?v=B-qAttpJKvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje trazi Zetor 8045 ili Ursus c 385 za manje para se mogu naci nego Zetor 7745 a nose ga u zubima i rade sve sto 7745 moze cak i vise.Naso sam jedan 7045,7500€ na oglasima,prosetacu se da ga pogledam,mada cinimi se da je nesto jeftiniji u odnusu na ostale ponudjene,jake cene 9,10 pa navise
Taj nije "gazda" nego preprodavac. To sto mu curi ulje nije ni strasno ni skupo. To za motanje volana verovatno treba orbitrol da se menja. Sto isto nije neki problem. Kad tome dodas i nove zadnje gume onda vec fino iskosta. I jos kad ti matrapaz kaze da je u korektnom stanju znaci sigurno ima jos ulaganja osim toga. Mada, kad pogledam koje su cene za navodno odlicno stanje, mozda i vredi da se u onog ulozi.
Pa da svagdje su im iste cijene,bolje i malo više platiti ali da imaš dobar traktor.Sama kabina ovog traktora je kod nas oko 4-4500 eura.
Druze, imam 7045, traktor je za te potrebe strah. Suma, njiva, izmisljen. Ako planiras, samo to uzmi. I sto je najvaznije, prost je ko pasulj. Ako znas barem malo mehanike u sred sume rasklopis I sklopis sve. Sto se tice kocnica, ja sam svom sam radio, eno ga koci ko da ima diskove na sva 4. I da, ja sam iz okoline Vlasotinca, prosetaj se pogledaj traktor pa nadjes takav. Popicemo nesto, popricati, videces. Drugo, onaj od 7.500 na polovnim automobilima I ne lici na traktor, ne hvata oko to.Zvao sam za 7045, gazda ovako kaze citiram,ima ulaganja,curi ulje na izlazu za prednju vucu,semenik treba da se menja,kada motas volan u jednu stranu ide lepo u jednu tesko-kao treba da se menja neki usmerivac,zadnje gume,ostalo je u korektnom stanju,dodji i pogledaj.
Ubi mi volju u startu
Ne mogu da se zanosim sa opravkama,hocu posteno da platim,odvojio sam 10000 i za te pare hocu traktor kada doteram u dvoriste odmah u pogon-rad,a ne da se zanosim sa opravkama,ako znate da ima neko takvu masinu preporucite mi