Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ih namerno kontra okreno i ugradio gasne amortizere,onako je bilo uzas kad je traktor okrenut uzbrdo nemos izaci od vrata nikako. Zadnje staklo sam namerno stavio do dna blatobrana i dole neka cirada
jedna stvar vezano za kocnice.. Kada sam ispustao vazduh pokusavajuci da povratim odlicne kocnice, za levu stranu je to odlicno ispalo ali desna nece da koci. Odvio sam onaj sraf koji drzi resetkasti lim kako bi okom video sta se desava, i vidim da su paknovi mokri od ulja i da pri kocenju jednostavno kliza umesto da koci. Kako se ovo resava tj koliko je komplikovan kvar i sta sve moram da skinem? Sta je tu stradalo?
Nisi mogao da vidis pakne jer su one unutar dobosa video si trake od rucne kocnice . Prvo lezi ispod traktora i tacno ispod dobosa trazi rupu u odlivku/kucistu koju je verovatno zapusila zemlja i procackaj je jer ako nesto pusti semering od poluosovine to se zadrzava kod dobosa i kvasi ga .
Za skidanje dobosa i pakni treba da se skine kompletna sunka . Do pakni mozes doci sedino delimicno na otvor gde je sisica za luftiranje . Tu mozes spricnuti benzina da opere ulje pa mozda povrati kocmice . Ne bi trebao da curi jako ulje na poluosovinama ipak si skoro to radio tj to je morao skinut da radi menjac a par oringova i gumica se naravno menja kada se vec radi .