Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel mi mozes napisat sta si sve radio na mjenjacu i oko mjenajca pa je izaslo toliko para?Ja sam kupio mog zetora od prvog vlasnika iz Crepaje a on je bio posrednik u kupovini tj on mi je prodao traktor. Sve je navodno bilo besprekorno, a onda sam morao da platim popravku menjaca oko 700e. Imao je tada u dvoristu jos dva, tri traktora.
Jel mi mozes napisat sta si sve radio na mjenjacu i oko mjenajca pa je izaslo toliko para?
IGORE dali bi mogao da mi posaljes adresu tog majstora iz CANTAVIRA ZA HIDRAULIKU I MOB AKO IMAS HVALAvise puta sam pisao o majstoru iz cantavira koji servisira hidraulike. odradi sva sto treba i kutiju i cilindar i podesi poluge nije skup nekih 6-7000 kosta remont,moj je savet da svi koji imaju problem sa tim donesu hidraulik i remontuju ga, ja sam mog na zetoru 8045 remontovao i odlicno se pokazao. pozdrav svima