Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega, cini mi se da si prehladjen. kakav internet??? da li ti znas da wikipediju kao i trakotordatu i konedatu pisu ljudi kao ti i ja!?? ja dajem kucu i sve svoje njive da je ursus c360 na cesti brzi od svakog zetora 11/45 serije. ja sam to vidio i nekoliko puta testiro. a ti sto mislis uopste nije mjerodavno. isto kad bi ja nap da je 533 brzi od 542 novi tip. i sad me svi odjednom mogu shvatit ozbiljno. daj molim te slikaj makar 3 traktora koja si vozio al da nsiu slike sa neta. molim te. nisi normalan. nema sta nisam vozio i znam kakav je koji traktor. od svih forumasa i traktorista. u objektivnim diskusijama jedino cijenim clana bojcetitca jer je covjek objektivan i stvarno pise ono sto se broji kod traktora.isto ko sto clan 577 ne podnosi ursusa i zetora. za njega je 577 izmislio svijet sa sve modele pomenutih brendova. nemam nista protiv pomenutog clana ali on nesto voli i za nejga je najbolje.takvog misljenje moras uzeti sa rezervom ko sto je nap supermen(matic) u nekoj temi.
- Max. prędkość jazdy – 25,4 km/h
- Koła przód – 6.00-16,6 PR
- Koła tył – 14,9/13-28
- Masa bez obciążników – 2170 kg
Manjevicu slobodno ti kači obadve za njega.Nije to tako slab traktor,naravno ako ti radi vazdušna instalacija na traktoru i prvoj prikolici.
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Dali je neko na Zetora stavljao dodatni razvodnik hidraulike , kako bi imao još priključaka? I kako to kod vas izgleda. Treba da ugradim ali nemogu da nadjem razvodnik sa dve ručice.