Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav za komsiju iz Basaida.Mi u selu nemamo majstora koji popravlja hidraulik a posebno tu kockicu.Ako u Beodri ili Karlovu postoji majstor javi na tel 062269775 Unapred hvala komso.Nije problem zameniti gumice na hidr. klipu. Ako je kvar u "kockici", t.j. razvodniku, to je vec malo veci posao - treba biti oprezan, a i "kosta" vise vremena...
mi smo diskutovali o potrosnji praznog traktora kako je kolega i vozio. i nije nista lupito kad je napisano da mu u takvom rezimu manje trosi na 1800 obrtaja nego na maksimalnim obrtajima. tebi je izgleda puno dosadno pa bacas bombe kako sta kad koliko trosi zbog cega. svi znao da sa sve vecim teretom i potrosnja raste. isto ko sto se i covjek vise umara kad nosi 30kg na ledjima mjesto 20 kilograma.
Pozdrav za komsiju iz Basaida.Mi u selu nemamo majstora koji popravlja hidraulik a posebno tu kockicu.Ako u Beodri ili Karlovu postoji majstor javi na tel 062269775 Unapred hvala komso.
Ne razumijem tvoje pitanje nikako. Sta je od cega proizvedeno i sta je od cega brze?Jeste a IMT560 proizveden kad i zetor 7011 je brzi od zetora , da li je to iz tvog iskustva ?
To vec i nije losa potrosnja, narocito u odnosu na ono kad si vuko berac. Ja kad uporedim sa mojim C-355 on manje trosi prazan po asfaltu za tu kilometrazu i vreme. Mada sam jednom merio i za tu kilometrazu mi je potrosio oko 8 l, ali po sumi. Vozio sam ga 2. i 3. najvise i samo negde negde 5. i cela ta voznja je trajala jedno 3 sata najmanje. Znaci ipak obrni okreni manje trosi, ali su valjda Zetori nesto veci potrosaci.Danas mi je Zetor 6011 na 20km, potrosio 4l goriva. 10km je isao bez icega, a deset km je vukao praznu prikolicu. Ne znam ni sam sta da kazem, da li je mnogo ili ne. Ne znam koliko bi potosili drugi traktori....
Ne razumijem tvoje pitanje nikako. Sta je od cega proizvedeno i sta je od cega brze?
zetori su spori traktor(ne kudim, vec pisem realno) i svi ih pritiscu i otud velika potrosnja u transportu.
Mislim da je Ursus 355 brzi traktor od Zetora 6011. Pa verovatno da zbog toga i trosi koju litru manje, i motor mu je slabiji, mislim da ima manji precnik klipa (ne znam da li to ima uticaj na potrosnju, pa ne bih da lupam)
Ljudi jel nesto sa mojim Zetorom nije u redu ili su oni jaki potrosaci?
Vozio sam ga 25km, vukao berac, on mi potrosio 8l, trebalo mi je jedno sat ipo da stignem, nisam vozio na punom gasu....