Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima unutra ona mala papucica sto se naslanja na zupcanik kao mala kocnica ona je na toj osovini.Zar nece spasti?Lako se menja, ispustis ulje, skines osigurac i izvuces osovinu. unutra nema nista da se drzi za nju. Moguce je da se i ona pojela na mestima gde se naslanja na kuciste.
Jel zna neko nesto o mom problemu?
Poslato sa Samsung Galaxy
Ima unutra ona mala papucica sto se naslanja na zupcanik kao mala kocnica ona je na toj osovini.Zar nece spasti?
koliko para ako nije tajna?Nasao sam jednog zetor 5011, ali ima problema sa hidraulikom. Kazu stavili novu hidraulicnu pumpu, ali secka hidraulika.
Da li neko mozda zna do cega je. I koliko kosta remont hidraulika na tom traktoru?
Kompletan remont hidraulika max 200e
Razvodnik hidraulika je ta crna kutija a razloga za seckanje moze biti vise.Od manzetna i karike na klipu,gumice na dovodu ulja (cevima)od pumpe do razvodnika,moze biti i da je neki ventilic u razvodniku pukao ili se ostetio....uglavnom nemoze to da bude preterano skupo.Ako je Zetor sa ceskom kabinom povoljna je cena.Nesto sam cuo da na zetorima ima neka takozvana crna kutija u hidraulici I da je to skupo za remont. O kakvoj se to kutiji radi?![]()
Mozes to i sam uraditi .Ventile kada rastavljas ,brojis krugove odvrtanja da bi ih vratio tacno na istu poziciju .Kada kupis za zetora komplet gumica hidraulika dobijes sve.Zgodno ces ti to.
![]()
Prodajna cena je ispod 4000.
- - - - - - - - - -
A kod koga se moze poslati ta kutija na remont?
Aj posalji slikuHvala vam puno. Zetor je sa ceskom kabinom, gume su malo losije, trenutno cena je 3700, ali se nadam da cu ga uzeti za 3500. Javljam u utorak sta ce biti. Da li se isplati kupiti po toj ceni I ako je los hidraulik? Vlasnik kaze da treba gumice zameniti, tako majstor rekao.