Zatvaranje zimske brazde

Uh, mogao je još veći komotno. Ovaj od 5m ne oseti uopšte. Potrošnja mu je oko 3 l/kj mada matori je vozio dok sam došao sa posla pa je previše preklapao, slabo ima osećaja, inače bi bila još manja potrošnja.
Odradili smo dve parcele gde je bilo malo lošije uzorano busenjivo tvrdo pa malo neravno.
Ne znam da li sutra da nastavim jer su ostale ravne kao pista njive. Razmišljao sam da samo zaravnam jarke na porubima.
Trebao si od 5,5m uzeti ali no, probaj dasku napred u prvom gaženju, treba nešto i ona da radi.

Ma udri samo ako ide. Eto snega popodne i još 3 dana. Od 20-og dobre padavine javljaju. Nije juli pa da osuši. Mi krećemo za pola sata...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Gledam najmanje 5 prognoza ,što naših, engleskih, ruskih, niko nije rekao padavine, mada to je i daleko za neku tačnu najavu.

Gde si uzeo? Inače vidim i kod tebe kao i kod mene da ne radiš dobro... I ti ne oreš!!!

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pitstop, imas ih na netu. Samo sto nisu hteli da salju zbog tezine, oko 120kg su. Bio u utorak da ih pokupim. Cena moze da varira od onog sto pise.

A da, mali mi plug za kejsa, pa zato idem gruberom. ;)

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh