Zatvaranje zimske brazde

Nema gore od vruceg piva, ladne zene i lose pripreme.. Vidim i ovde svi nesto u silu kao da je 10. april razleteli se a posle juna kukaju ispucala zemlja 4 cm, pa tesko se ore u jesen izvaljuje i jos se cude.. u sretno vreme smo se sankali u ovo doba. Jeste da nema snega ali sad 5 dana lepo vreme odma zivci rade...

Nema gore od vruceg piva, ladne zene i lose pripreme.. Vidim i ovde svi nesto u silu kao da je 10. april razleteli se a posle juna kukaju ispucala zemlja 4 cm, pa tesko se ore u jesen izvaljuje i jos se cude.. u sretno vreme smo se sankali u ovo doba. Jeste da nema snega ali sad 5 dana lepo vreme odma zivci rade...
Pa dosadno je ratarima brate, 3 mjeseca već nema posla, naravno da se jedva čeka neka radnja.
Vidi se i po raspravama na forumu, psihijatrija nam ne gine ako ne krenemo u polje.😂

Onda ja radim nešto pogrešno! Ne znam gde ću pre. Uveče kad uđem u kuću osećam se kao partizanska kobila....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ne ide loše.Sutra nastavak.
63c112cda56e3399213dc8785bfac249.jpg

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Ja bi reko da tu mraz još nije odradio svoje kako treba. Ustvari nije ni bilo poštenog mraza....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh