aca74
Član
samo ove manjeg kvalitetaНије све, само пола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo ove manjeg kvalitetaНије све, само пола.
Bas deluje razmazeno ali je to surova stvarnost,sve vise je rasireno zahvaljujuci nasim kolegama koji uzimaju sve sto se ponudiNista licno paore, nego kad si vec spomenuo... to placanje u napred, nisam nesto star a ni bas mlad, ali se ne secam da je to pre bilo niti sam cuo....neka nova moda, to kao kad bismo dobijali platu mesec dana u napred a u stvari svi dobijamo mesec u nazad, znaci prvo moras da odradis svoj deo da bi dobio platu....ovo sa placanjem u napred arende mi je totalno razmazeno
Uvek bilo i bice. Use i u svoje kljuse.Imao sam mašine kupljene udruženim snagama, neka hvala, ne bih više.
20ak godina se aktivno bavim poljoprivredom, sigurno 15ak je praksa da se plaća u napred...hoćeš-nećeš zako ti je to...Nista licno paore, nego kad si vec spomenuo... to placanje u napred, nisam nesto star a ni bas mlad, ali se ne secam da je to pre bilo niti sam cuo....neka nova moda, to kao kad bismo dobijali platu mesec dana u napred a u stvari svi dobijamo mesec u nazad, znaci prvo moras da odradis svoj deo da bi dobio platu....ovo sa placanjem u napred arende mi je totalno razmazeno
eto vidis nisam to znao, barem ne za nas kraj da sam cuo20ak godina se aktivno bavim poljoprivredom, sigurno 15ak je praksa da se plaća u napred...hoćeš-nećeš zako ti je to...