Zatvaranje zimske brazde

Kada se tako rano spremi za setvu krenu svi korovi koji se jeftino reše i to je o.k.Mene interesuje kakvim sejalicama sejete u tako pripremljeno zemljište?

Kada se tako rano spremi za setvu krenu svi korovi koji se jeftino reše i to je o.k.Mene interesuje kakvim sejalicama sejete u tako pripremljeno zemljište?
Zavisi koliko je lepo uzorano i pripremljeno ali moj je plan da posle zatvaranja vlage sa satexovim polugerminatorom (3 baterije valjaka sa flahom i standardne s opruge) samo udjem sa diskosnom sejalicom sa depozitorima za djubrivo.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Juce probali, lepo izgleda iz spremaca,ravno, nema grudvica ali u trag tockova dosta je sabijena zemlja. Sacekacemo od vikenda.

Sent from my S60 using Tapatalk

Trucka oranje ?,on petrokrilnu laku vuce 8 zec bez problema,samo ako je ravna njiva,ja danas na razrivano terao,nisam jos probao oranja.

Ide dosta lepo
IMG-20210227-122924.jpg

IMG-20210227-154623.jpg

IMG-20210227-122940.jpg

Ako je pravo izorano ima smisla. Vidi se da ide prohod do prohoda, a širina spremača je tolika da točak ide do uradjenog i nema vrdanja...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Sremac, moraš kupiti Armu , vidiš kako Radoslav to lepo šalta i snima. Kako je tek meni sa fergom bez kabine u ovim godinama kad zatvaram brazde. Samo brinem za bubrege da sačuvam, ostalo i ne treba više.
Nisi rekao da "zapratimo" i "lajkujemo" ovaj snimak. Radoslav to uvek kaže.:)

Nazad
Vrh