Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to je podrivano.Gotovo u 15:40,sad kaze drugar 16.5 kj
Dva rusa 1221 sa 5m i jedna 82 sa 2.9mSa 3 traktora?
Jeste podrivano,ali je samo jednom tanjirao posle zetve,pa ima dosta slameI to je podrivano.
Nece kisa do nas stici, i ako stigne 5litNe volim nedeljom,ali kisa ce,a ostale sve niske njive,pa grabi kad moze
Jel to i Peka sa 1221?Dva rusa 1221 sa 5m i jedna 82 sa 2.9m
Jel to bez secke kombajn vrsio ?.Jeste podrivano,ali je samo jednom tanjirao posle zetve,pa ima dosta slame
Pisao i slikao mislim 2018 da sam zabetonirao tako jednu njivu.Toliko je pucala zemlja po redovima da je kukuruz koji je bio10-15cm poceo da pada i krivi se jer je koren bio u vazduhu od ispucale zemlje.Da ga nisam ospartao duboko sa novim samoostrecim sapama na s oprugama i da nije pala kisa kroz par dana bila bi katastrofa.Delim misljenjje sa Nikolom. Rano je za to i treba sačekati. Išao danas za jednim 560 koji je nosio setvospremač iz njive. Prilično je tu vlage i rano je za to. Ako se udje u prevlažno mislim da se njiva zabetonira i onda nema nazad za tu godinu. Bar u našem ataru. Za atar bi zelenog ne znam.