Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To važi za šljivu.Dok za trešnju ide u precvetavanju ili kad krenu listići,tako piše ako pišemo o Galenikinom Mankogalu 80.?Odosmo u ot!листови би требали бити макар 2цм
То је то када прецвета , мора имати листове да би усвојио препарат.
Zavisi da li imas Chorus 75 WG ili Chorus 50WG.Utrosak vode po ha u vocarstvu je od 600 do 1000 litara.Ako imas Chorus 75 WG,njega meces 20 gr na maksimum 100 litara vode,a ovaj drugi 30-50gr na istu kolicinu vode.Na upustvo koje sam dobio uz Chorus nije objašnjeno sa koliko vode je potrebno pomiješati fungicid. Pakovanje je od 50 g, i prošle godine sam prskao chorusom ali zaboravio sam potpuno koju koncetraciju da napravim. Ako neko zna, hvala unaprijed.
A zašto onda jesenje plavo prskanje kad opadne list, kao i plavim uljem na kraju zime radimo između ostalog protiv bolesti lista, kada tada postoje samo pupoljci? Mislite o tome...