Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nije baš 30 kuća jer Sečanj(oko3000 stanovnika) ima vrlo malo manje stanovnika od Gospođinaca pa kad mu se doda Jaša Tomić sa nekih oko 3500 stanovnika ........
Gospodo savetodavci posto nece niko od vas da mi odgovori na moje pitanje postavljeno vama licno u prethodnim postovima kazite vi meni gde je urea ili an sta ja da radim sa kanom ja sam vam rekao da bolje da savetujete ministarstvo i ministra jer je ovo sprdacina kao i sa otkupom kukuruza za robne rezerve.
Moja savetodavka dala otkaz.Kaže žena da je posao neviđena sramota.I još je rekla:ja i posle godinu dana treba da lepo živim sa svima vama u selu".
Njen posao je preuzeo čovek koji već drži dva sela.
Pa nije ništa drugo rekla.Znam da nije našla drugi posao.
Sve to što je ona rekla je bilo u afektu jednom drskom velikom seoskom gazdi.Žena je vrlo prijatna i šta više hoće da prihvati sve sugestije.Meni lično je ipak žao što je napustila,a zvaću je da vidim o čemu se radi.
Znaci ako ides kod lekara i budes bahat isumnjas u njihov rad oni ne trebaju da te lece zato sto nisi lepo i slatko zamolio izvini druze imam pravo da postavljam pitanje kako ja hocu a oni posto im je to posao za koji primaju platu su trebali da me udostoje bilo kakvog odgovora a ne kao ne odgovara im nacin na koji pitam pa nema odgovor otkad oni mogu da biraru kome ce odgovoriti a kome ne a nisam ni primetio da su ikome ista odgovorili ili savetovali sem sto su se ovde besplatno reklamirali toliko o njima necu vise da im pridajem na vaznosti jer su pokazali da ne zasluzuju ja sam namerno se tako postavio a oni trebaju da me razuvere da gresim i onda bi ih slusao ovako vidim da sam u pravu 100%
Meni ne treba vase znanje verujte gospodine sta god me zanima ja saznam samo zelim da dokazem da ste totalno promasena investicija u startu ko si ti da dajes ljudima zute kartone ti treba da ubedis seljaka da si u pravu a ne da glumis nekog ko iskljucuje pa iskljucicemo mi vas sa stim sto cemo vas izbaciti na ulicu strasno ti si tu zbog nas a ne mi zbog vas velika razlika ti si placen da savetujes a ja nisam placen da te slusam moja dobra volja a tebi je to posao i ako ga tako radis bolje nemoj da ga radis.