E, to je tek problem...takav smo narod, razumem, i sad ako neko ima neku foru da uzme kintu, nismo drukare, i necemo ga dirati. Ali zamislite situaciju da vi od svojih para placate nekoga, samo da bi imao posao, i da bi sacuvali radno mesto!? E, pa dokle god se budemo ponasali prema drzavnim parama kao prema tudjim, nece nam biti bolje.
Zasto sam protiv ovoga?? 1700 ljudi je dobilo posao! VAUUUUUU!!! Za postovanje! Sta da rade? "nemam pojma, ajd mi njima da damo posao, pa cemo da im smislimo sta ce da rade"... I sta su smislili?? Da rade ankete!? Pa za to se ne daje plata 40-60000.
Da su ti mladi ljudi (a nisu svi ni mladi) upuceni na godinu dana o trosku drzave na neko imanje, pa da steknu praksu, pa da onda krenu da rade, OK!
Drugo! Imamo na ovom forumu savetodavce (dobro dosli)! Malo sam sad listao poruke svakog od njih, i 95% posto poruka je u ovoj temi, kako brane svoje radno mesto!
Pa, dragi Savetodavci, imate forum, na kom se svakodnevno javlja 1000 stvarnih ljudi, sa stvarnim problemima, i niste niti jedan resili!!!! Kako neko da vam opravda novac koji dobijate??
Nemojmo se zavaravati-ovo se jednostavno, na civilizovanom jeziku zove populizam!
Niko ih ništa nije ni pitao...