grunt
Član
Danas sam kupio 25kg 4500din a bilo je na nekim mestima i 5500...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za edno tele ne se isplati da uzimas komponente. Najbolje gotov koncentrat sa 16 procenata proteina. Ja mojima dajem i koncentrat za krave sa 18 ili cak 20 procenata proteina i nisam imao problema.Koi koncetrat da stavim teletu starosti 25dana?Uzima po malo seno, pije 2x3 l zamenaNormi .Kakav premix da koristim da pi napravio koncetrat,daite neki recept.Hvala unapred.
Не ради се само о математици. Овде нико више не чува телад, тј. продају од 15-20 дана. Велику телад могу само да довезем ко зна где од накупаца, а та телад су ем скупља, ем болеснија, ем лошије напредују.Drugar,tanka je matematika i u slucaju da uzimas malu telad.
Годинама сам користио Milsan али сам на препоруку прешао на Eurolac Green од Schils-а. И по мени јесте бољи, али је и скупљи. Већ сам продао пар тура бикова који су појени тако и задовољан сам.Koju zamenu za mleko preporucujete?
Јесте стандардно. Да те не слажем која је цена у овом тренутку пошто се стално мењала, тренутно немам ниједно теле које се поји већ треба да почнем са новом туром од децембра-јануара.Koja je cena te zamene?jel da ide standardno 125 gr za litru?