Zamena gumenih valjaka

ja danas nosio valjke kod tip-top coka.2200 gume i 350 din montiranje po valjku,znaci 2550 po valjku.gume jako dobro izgledaju(na izgled)vidi se da je mnogo bolji kvalitet neg sto sam do sada uzimao po vasarima koje kod kuce u podrumu prave :osmeh: stavicu kasnije fotke...

Jel zna neko koliko bi trebalo da strce oni lkeptirici na metalnim valjcima kod zmaja, znate na koje mislim sto sluze da oljuste sasu kad udje neobran klip i dali je komplikovano zameniti ih

kod nas idu vec 5 god,za sezonu oberemo oko 100 kj.jos ni jedna nije ispala.izcupas napolje i cekicem lagano nabijes nove kandze...

Ko priznaje pola mu se dodaje! Ups pola mu se prasta! :osmeh: Ajd uslikaj molim te bas bi voleo da vidim koje si postavio jer i mene ceka zamena a ne znam koje da stavim....

Evo alat i prakticnog resenja za brze skidanje sa osovina stare i potrosene gume.
Stari tarupski noz,naostren da moze uci izmedju guma.
photo0085.jpg

Posle samo obicne vode i cekic minimum 1kg i za 10 min.osovina je cista.To pase kod mene na 2k,neznam da li je tako i na oslatlim beracima!
photo0086.jpg

Juce su stigle gume iz Tip Top-a,cale je odmah prepoznao zvezde i kaze da su one odlicne jer je vec koristio njihove a i valjcima je zadodovoljan.
Ono sto me buni je sto su poslali 3 delne gume po osovini(takve sam i narucio) ali su poslali jos 4 ona komada od par cm,sta sa njima ?

Mislim kog ce mi slati 4 komada kad sam vec kupio ove nove i rekoh coveku da je za zmaja 214(odmah pretpostavka da ih ne menjam svake godine) nesto mi njusi kao da cu morati sa krajeva ca ih ubacujem... a mozda je i "kuca castila".

Moguće.Kada ih nabijete mora da im se doda još tih nekoliko.Ne znam nisam nikada koristio te iz komada.Ili nazovite firmu pa ih pitajte oni će vam najbolje objasniti za čega služe.

@ N.A Daj barem ti okaci sliku da vidimo kako izgledaju gume. Izgleda da je @Robert zaboravio da nam ''duguje'' slike...

Nazad
Vrh