Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zakasnio mali Ivica u školu, pa ga pita učiteljica:

- Ivice, zašto kasniš?

Krene njoj Ivica objašnjavati:

- Krenem ja u školu, kad nešto puca, puca, puca... Stanem ja, pogledam gore, dolje, lijevo, desno - ništa. Krenem ja dalje, kad nešto puca, puca i puca.

A učiteljica će s punom pažnjom:

- I?
- Stanem ja opet, kad ono meni puca **greška što kasnim u školu!
:ppozdrav:

gregorije83 je napisao(la):
senator je napisao(la):
Post je spojen: [time]1256139192[/time]

bojim se da sam ja vec dosao u taj stadijum.......recimo da trosim dosta svog slobodnog vremena na travijan....
takodje dosta vremenaprovodim za laptopom i na travianu visim al nisam bas zavisnik suzdrzavamse ;)

Dajte da idemo na neku kliniku za odvikavanje od Traviana... Hehehe... Moram nesto pod hitno da uradim ili cu da dobijem batine... Evo, vec mi prete...

kombajner je napisao(la):
senator je napisao(la):
Post je spojen: [time]1256139192[/time]

bojim se da sam ja vec dosao u taj stadijum.......recimo da trosim dosta svog slobodnog vremena na travijan....
takodje dosta vremenaprovodim za laptopom i na travianu visim al nisam bas zavisnik suzdrzavamse ;)

na kojim serverima igrate.......

Došao policajac kući, te pokazuje svojoj ženi govno na dlanu i hvali se: 'Vidi u što sam zamalo ugazio da nisam bio oprezan!'

neznam dali je ovo smesno ili ne..ali pogledajte do kraja :cao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ysat-igQi44[/youtube]

sta reci...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jbN-jO11vKg[/youtube]

Zasto nevidim youtube linkove? Cak ni ovaj sto ga ja postavih?
Koristim lisicu

Potjerale kobre zeca kroz šumu. Bježeći od njih, zec sretne dabra i poviče iz sveg glasa:
- Bježi, bre, dabre, idu kobre!
- Ko, bre?
- Kobre, bre, dabre!
- Kobre!
- Da, bre, dabre, kobre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh