Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanje

Vozis se autom, na autobuskoj stoji baba koja umire,pored nje plavusa tvojih snova i tvoj najbolji prijatelj .Auto ti je pun robe imas samo jedno mesto slobodno koga ces da povezes? A pada kisa cudo jedno
p.s. al da budete fer sa odgovorom

abro je napisao(la):
2qxz0bk.jpg

To ti je kod mene u BP, i krivac je vozac automobila.

e bas sam sad hteo da pitam, neki dan sam video ovaj traktor i nista mi nije bilo jasno..........

e ovaj blog o poljoprivredi su prekrstili u ima blog koji nervira,jel to za smejanje ili plakanje :sta:
Kod:
http://neovajlink.blog.hr/2006/03/1620808319/blog-koji-nervira.html

NA, brisi taj retardirani link, zamalo nisam razbio laptop. Aj sto je ona kretencina ciji je to blog dosao na tu idiotsku ideju, nego mi je zablokirala mozilla od silnih gluposti, pa kad sam "ubio" program preko task mendzera i restartovao ga ond mi je opet otvorio poslednje posecene strane medju kojima i taj idiotski blog. E onda sam opet ubio mozillu i ocistio memoriju cc cleaner-om pa tek onda restartovao mozillu, ali onda mi je pukla internet konekcija (imam adsl i nije mi se ovo pre desavalo), pa sam morao da restartujem konekciju, a kad i to nije pomoglo, restartovao sam oba rutera i sam komp. NA, brisi ovaj post! :udri:

Dosla plavusa kod lekara, ovaj pita, na sta se zali, kako da joj pomogne,

- Doktore, imam vaginu pektoris

Doktor se malo zamisli, priupita ponovo, da vidi da li je dobro cuo.

E kad plavusa ponovi opet isto, doktor poce skidati pantalone. A plavusa ce:

- Ju, doktore sto to radite, sta cete to da radite?

- Pa da vam ugradim penis mejker.

gregorije83 je napisao(la):
Post je spojen: [time]1256139192[/time]

senator je napisao(la):
gregorije83 je napisao(la):
Post je spojen: [time]1256139192[/time]

bojim se da sam ja vec dosao u taj stadijum.......recimo da trosim dosta svog slobodnog vremena na travijan....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh