Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@senator stigli novi propisi u skolu,tajno sam video da npr ides na popravni iz biologije i padnes mozes da upises sl godinu,prenosis predmete kao na fekultetu :D

termini koji ce vam otvoriti oci :D Trezan - Stanje u kome se nemoguće zaljubiti.
Veza - Proces trošenja ogromnih količina novca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog ko vam se trenutn...o ne sviđa naročito, a u budućnosti će vam se verovatno sviđati još manje, a sve radi seksa.

senator je napisao(la):
North ARMY je napisao(la):
o boze...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X8cz1Abu5C0&feature=related[/youtube]
To u moje vreme nije bilo, a onog debila sto je opicio curu tablom, celog bih ga skrcao bez obzira koliko godina ima, a onda bih mu j**** i oca i majku koji su ga tako vaspitali. Eto sta nam je donela reforma obrazovnog sistema- pravimo se Englezi, a Englezi vracaju batinanje u skole...
bas tako BUDALETINE velike i onaj sto je udario tablom devojku budala nema vece ! trebalo bi mu malo struke!!

Tako se bije.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HHczSooE35E&feature=related[/youtube]

Edited by N.A. ubaceni YT tagovi

Sve pohvale za ovaj klip. Igram Travian godinu dana unazad na s5 internacionalnom serveru (imao sam profile i na s1, s4, s7 i s9) i upravo mi odatle korisnicko ime. Najbolja igra svih vremena, izuzetno zabavna, podstice druzenje i timski duh ( i dan-danas sam u kontaktu sa ljudimaiz MUM alijanse), a, bogami, tera na razmisljanje. Preregistracija na s5 pocinje 30 septembra. Ako ste zainteresovani mozemo tamo da igramo. Jos jednom cestitke za odabir klipa. Pozz...

uh dodje mi da ti obrisem post i ne parim oci,nikad me nisu zanimale te on line igrice,buraz je igrao o game i smucila mi se igrica,sad mi se igra ova sto pocinje registracija ali ne bih da rizikyhen treba sve po starom + malo pojacati ucenje zadnja godina da ne ode sve do .... zbog igrice :D

ja nisam igrao na internacionalnom serveru ajde sad cu i tamo da pocnem samo mi link za regg. posalji na P.P ako neko zeli da pocne da igra na rsx 3x neka se slobodno javi i regg. bice pod mojom zastitom!!
@senator koji je bio tvoj vrhunac igraja? meni je bilo 10 sela i 2 kropa za sada imam 2 sela u pripremi je 3 uostalom pocetak je servera! pozz za sve igrace i forumase!!!

Samo 3 sela i 1235 stanovnika :(. Jbg, uvek se ukljucujem ili na sredini ili pri kraju igre. Taman kad malo ojacam, server se zavrsi, ili me neka budala obrise iz svog 7x7 pre samog kraja servera ::jako_besan::. Zato sada cekam preregistraciju na s5 pa da jednom krenem od pocetka sa proverenom ekipom iza sebe... Hehehe

Kako se zove simbioza između biljnog i životinjskog svijeta?
Sarma
Post je spojen: [time]1253986528[/time]

kombajner je napisao(la):
senator je napisao(la):
North ARMY je napisao(la):
o boze...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X8cz1Abu5C0&feature=related[/youtube]
To u moje vreme nije bilo, a onog debila sto je opicio curu tablom, celog bih ga skrcao bez obzira koliko godina ima, a onda bih mu j**** i oca i majku koji su ga tako vaspitali. Eto sta nam je donela reforma obrazovnog sistema- pravimo se Englezi, a Englezi vracaju batinanje u skole...
bas tako BUDALETINE velike i onaj sto je udario tablom devojku budala nema vece ! trebalo bi mu malo struke!!
Brate, oni su na nekim novim drogama koje jos nisu ni stigle na trziste!

Srpska meditacija

Za dostizanje poslednjeg nivoa prosvećenosti u srpskoj meditaciji,potrebno je:

1.Prase težine 25-30 kilograma.
2.Dve do tri gajbe piva ili ekvivalent toj zapremini u špriceru.
3.Ražanj, čaše, ponjave za ležanje, kasetofon sa svim Zvezdama Granda.
4.Yugo 45 za prevoz svega toga do lokacije za meditiranje.

ZENSKA POEZIJA

Zelim muskarca koji je lep, mudar i jak,
koji voli razgovor lak...
Muskarca koji razmisli pre nego što nešto kaže,
koji mi laska i nikad ne laze...
Muskarca ciji je posao sjajan,
i bankovni konto nista manje nego bajan...

Galantan, uvek pri ruci,
da mi uvek pomogne kad sam u muci....
Muskarca koji moju dusu treba,
a ne da me samo u krevetu vreba...
Takvog muskarca ja zelim celim svojim bicem voleti,
i citav svoj zivot postovati.

MUSKA POEZIJA

Zelim bogatu, gluvonemu nimfomanku sa neverovatnim sisama i cvrstim telom.
Uz sve to da ima i svoju kafanu, veliki auto s koznim sedištima i 30-metarski
gliser.
Znam da se bas ne rimuje, ali boli me **greška...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh