Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Džaba ti link, ni njega ne otvaram! :cao:

al ima sise zenska i bradavice pomera :haha: :haha: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1247106299[/time]

Na početku čovečanstva, kada je čovek bio stvoren, vitalni organi su počeli raspravljati ko je šef među njima. MOZAK : ja moram biti šef, mislim i naređujem kako da funkcionišete, OČI: mi trebamo da budemo gazde- vodimo telo kuda će ići, SRCE: ja treba da šefujem- svima dajem krv za funkcionisanje. STOMAK: ja ću biti šef budući da vas sve prehranjujem, NOGE: mi treba da smo šef jer nosimo celo telo. Svi su bili uvereni da baš noge treba da šefuju. Ali tada je govno progovorilo: Jaću biti šef sviđalo vam se ili ne. Svi su se smejali! Ono odluči da ne izađe 5 dana. Tako se loše osećalo, stomak se pretrgao od muke, oči se zamaglile, srce u agoniji, noge drhte. I povikaše tada zajedno: neka govno bude šef! Od tada svako govno može biti šef....
:D

Pita Mujo Hasu:Jel bolan jel ti volis seks u troje?
na to ce Haso:Da a sto?
Mujo:E pa onda pozuri kuci !!!

Neka žena ulazi u centar za socijalnu skrb, a prati je ravno petnaestero djece.
- Au, jekne socijana radnica. Nisu valjda svi vaši?!
- Ma, jesu - odgovori mama tonom koji je odavao kako je već bezbroj puta odgovarala na to pitanje.
- Dobro onda. Moram i vas i njih upisati u knjigu. Recite mi njihova imena.
- Ovo je moj najstariji sin; zove se Saša – krene žena nabrajati. A ovo je najstarija kći, Saša. Sljedeća se kći zove Saša, a onda se rodio sin, Saša.
- Zar se i svi ostali zovu Saša? – upita, sve ne vjerujući, socijalna radnica.
- Pa, da; zapravo je to vrlo praktično. Primjerice, kad ih zovem na ručak, samo viknem Saša i svi dotrče. Kad želim zaustaviti nekog tko hoće jurnuti na cestu, viknem Saša i tkogod da je, odmah stane. To mi je valjda bila najpametnija odluka – sve ih isto nazvati.
Socijalna radnica malo razmisli o tim argumentima, a onda oprezno upita:
- To razumijem, ali što ako hoćete da dođe samo jedno, određeno, dijete a ne cijela gomila njih?
- A, onda ih zovem prezimenom!

hahaa bas tako spasila ga zadnaj recenica :D :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1247420604[/time]
nije nista smesno samo da vam predstavim moj KLAN za igru COUNTER STRIKE SOURCE CSS inace klan je <<RFB>>_ (real balkan force) ja sam <<RFB>>_PRO-KIllER uzivajte [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4w0bkem1j1Y[/youtube]

SW intro na drugi nacin:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HY3gPx8QS1Y[/youtube]
Edited by mityoo:dodati youtube tagovi

sve je to vec viđeno samo sto ovaj to radi neverovatno brzo
tj ove njegove lutkice brrrr

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GbLdmypMmU[/youtube]
Post je spojen: [time]1249475091[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh