Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ne vidis da je 560 zacudjen sta ovaj to prcka i pokusava :haha: :haha: :haha:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1236116351[/time]_________________________________________________
Toooo BOBO SOKOLE :ppozdrav: :ppozdrav: :cao:

A kako se ja razumijem u IMT, na znaku je VOL, tako da se mi IMT-asi s tim ne zabrinjavamo, jer nemamo cime da se zamaramo. Volovi samo rade i rade i rade i rade i rade i rade i rade i rade i rade i rade i rade...

Jarane sta VO i moze osim da radi kad je USTROJEN.

Bolje i prckati no biti jalovak. :cao:

pa jbg nije fora da radna masina prcka kao ursuz,nego da radi kao VO-BIK :cao:
ako hoces sevca uzmi nekog skupoh ili fency,a to URSUZ nije nikako ::svaka cast::
_________________________________________________Post je spojen: [time]Tue Mar 3 22:50:44 2009[/time]_________________________________________________
jedino ako kolega šošara voli da se prcka sa traktorom,a ne da RADI :cool:

Meda nije fency al kad ga cure osete onda kazu ma kakav VOčić.Pa jos 560.Kazu:"To je PIŠONJA NAMA TREBA MEDONJA." ::namigivanje::

Uzecu skupog al ce biti ZETOR :cao:

jedino ako kolega šošara voli da se prcka sa traktorom

Al si ti nastran,je li ako tebe prca traktror a i ti njega,sigurno mislis i da sve druge masine takve.
Jos nesto ja se ne prckam SA traktorom vec NA traktoru,jer kad me cure vide na URSUSU same naskacu.

Kupi Ursusa pa ces videti,mozda ti se i posreci :cao:

Ma videli smo mi na vasaru koliko je vijagre potrebno da se vo/bik probudi a ne da nesto jos i radi... Posle pola sata verglanja kad se vec dimila izolacija na + kablu kod anlasera upalise imt-a sa pola boce start spreja! :cao:

mityoo je napisao(la):
Ma videli smo mi na vasaru koliko je vijagre potrebno da se vo/bik probudi a ne da nesto jos i radi... Posle pola sata verglanja kad se vec dimila izolacija na + kablu kod anlasera upalise imt-a sa pola boce start spreja! :cao:

Potvrđujem.

NA i Šošara, ostavite nešto i za sutra. Svako veče nas uveseljavate.

hehe nasmejaste me zbog neke krsine koju je ko zna ko prodavao...

sosara meni je 560 zaradio skutera pa se njime kurcim,a traktor je samo radna masina,a i za paradu je bolja od c360 :cao:

NA jarane nemoj vise,vidis da je ljudima toliko smesno da ce puci od smeha.Vidis da te lepo mole,pa jel hoces da nekog nosis na dusi zbog ...

Cuj skuter,a ja mislio da ti je 560 zaradio Harley-a.
Sta ces,da si radio sa Ursusom ustedeo bi na gorivu i kupio Harley-a a ovako moras se zadovoljiti samo skutercetom.

Pazi sad sta sam zaradio na ustedi

Mercedes S klase
Harley Davidson
kucu na Crnogorskom primoriju
hotel na Kopaoniku
i ostaje mi taman toliko para da kupim nov 560,ali necu jer moram opet da crncim i radim da bih kupio i NIS.

Sto bih sebi na vrat natovario i tu bedu da kupujem NIS.

Momci, debelo ste otišli u :off_topic:.
Šteta da se izbrišu ovi večerašnji biseri.
Ostavite nešto i za sutra.

pa nemoj nek se sosara isprazni,jbg kad legne nece moci spavati koliko je nalagao o ursuzu kako je dobar,cekaj da dodje sebi i skonta koliko je prehvalio mecku

Cugiiii!!!!!!!! Premestaj ovo u OFF TOPIC pa da izdajemo sabrana dela kad se nakupi!
@ NA
Bolje pitaj sta nisi, lakse ce ljudi pobrojati!

da ne odemo u off

a smejacemo se

jedno pitanje :na kakvim su drogama?

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=i0abf0zs0IQ[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh