Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cetiri cigojnera nose kadu, kad iza coska se pojavi frajer sa dvocevkom i pobije svu cetvoricu. Podize se iz kade skinheds i kaze: "Jeli brate, sto si mi izbusio gume?

Osisao se mali ciga do glave, i dodje kuci pred majku:
-Mama, mama pogledaj, ja sam sada skinhed!
-Sta s' bre? Dodji 'vamo!
Ubi majka maloga od batina. Posle pola sata batina, nailazi cale, i mali opet pred njega:
-Tata, tata vidi ja sam sada skinhed!
U'vati i cale da lesi klinca, pa ga i on jos pola sata izudara. Gleda mali ciga:
-U majku mu, tek sam sat vremena skinhed, a vec mrzim cigane!

bila ciganka kod ginekologa na pregled i kaze joj doca kako ima veliku mindzokaru,dosla kuci sva u bedaku i sad bi ona da vidi koliko je to njena p.....velika,sta ce kako ce i doseti se,stavi ogledalo na pod skine gace i stane spram ogledala da vidi svoju picu,kad u tom ti uleti ciga na vrata,sta to radis zeno,pazi da neupadnes u tu sahtu :haha:

došla ciganka kod ginekologa na pregled- namjestila se ljepo u stolac ipodigla noge.
kad se doktor primako da joj pregleda picu udari ga smrad te on pOče da koluta očima-
a ciganka će njemu- ŠTAJE JEL SMRDI-ŠTA NISI UČIO ZA CVJEĆARA A NE ZA GINEKOLOGA :haha: :haha: :haha:

Pošalje ciga ženu kod do doktora da izleči smrad.
Kaže ciganka doktoru da ima problem kad skine gaće i da mnogo smrdi pa muž pobegne od nje.
Doktor joj nije pomogao i pošalje je kod sveštenika.
Opet ciganka kaže da ima problem sa smradom i da kad ode na gajbu il' seno ovaj njen odmah pobegne.
Sveštenik je uputi da se zaplakne Svetom vodicom.
Ciganka skine gaće, zaplakne se, kad ono pade ekser.
Ona pogleda gore, a Isus zapušio nos i kaže 'Idi u **greška materinu bre ciganko'

Procedura za pripremanje hajdučkog pasulja

Za pripremu hajdučkog pasulja izuzetno je značajno da se stalno koristi potpuno svježa voda pa se pasulj priprema u blizini izvora.

1. Stavite pasulj u lonac
2. Donesete svježu vodu i naspete u lonac
3. Stavite lonac na vatru i sačekate da provri. U međuvremenu donesete novu svježu vodu.
4. Prospete vodu iz lonca i nalijete novu.
5. Vratite lonac na vatru i ponovite tačke 3 i 4.
6. Pustite da se pasulj skuva u trećoj vodi. Pred kraj dodate željene začine.
7. Kad je pasulj skuvan, bacite ga u grmlje zajedno s loncem.
8. Stavite gajbu piva u izvor - da se hladi.
9. Zakoljete i očistite prase.
10. Prase na ražanj pa na vatru.
11. Važno je stalno i ravnomjerno okretanje ražnja.
12. Kad je pečeno, skinete s vatre i navalite.
13. Pivo se iz izvora vadi flaša po flaša - prema potrebi.

Prijatno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh