Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šo, 'e s' normalan da stavljaš ovakve slike :bravo:

... kad crkne lokomotiva...

Stavio sam sliku "zbog" motora. :haha:

A gore neko pomenu cokoladno mleko i cokoladice.
Ovoj to ne treba ona je sva cokoladna :D

Ovaj braco je nocas ozednija i meni u stalu na vodu. zajeba se gadno....smrzlo ga :haha:
QaMWg1yLEAvT2xit.v.jpg

dobro me podseti dali ste znali da je to jedan od najboljih nacina za hvatanje miseva i pacova

2744995990_f5a8670b13.jpg
Mousetrap_738.jpg
1804699032_6a5e90cf0e.jpg
mousetrap_bucket.jpg

Nick Dexter has reported a simple and effective rattrap widely adopted by the Zimbabwe farmers for control of rats. Nick Dexter says that he caught 934 rats with 9 traps in 21 days.
buckettrap.jpg

Brundalo, zezno si stvar... :nono:

Lijepo na slikama pise da se sipa antifriz u kantu, a ne voda... da je antifriz bio, ne bi ga zamrzlo...

Onda nebi mogli da te tuze za mucenje zivotinja, ovako kad te uhvati drustvo za zastitu zivotinja ima da naje.... ko zuti! :haha: :haha:

~Kiki~ je napisao(la):
Da i da te ubace u takvu spravu , ali malo veću ! :haha: :haha:
A za mene bi tribala malo veca kanta :haha: :haha: :haha:
Salu na stranu ali sinula mi je ideja kako ih se rijesit iz stale, a da ne otrujen blago..... mozete zamislit kako je i ovdi bilo ledeno nocas kad se voda u stali smrzla. Nego gledam onaj patent od kolege, pa nisan bas siguran da mu triba rampa za penjanje ili mozda konop nije alpinista he he :haha: :haha: :D :ppozdrav:

Ovo sa kantom me podseti da ima slican fazon za hvatanje pacova i miseva.
Tu poenta nije da se udave vec da se uhvate zivi.
U duboku metalnu kantu ili bolje metalno bure se stavi patent kao sa slika da sklizne u bure.Ne sipa se tecnost jer je fazon da budu zivi a da ne mogu da izadju.Kada se uhvati 5-6-7 onda se ostave da ogladne nekoliko dana i pocinje kanibalizam.Pojedu jedni druge.Najjaci koji ostane se pusti i on vec naviknut da ubija i jede svoje srodnike ce ih potamaniti u objektu.
Taj sistem se zove pacov-vuk.

za taj sistem sam i ja čuo :D ali šta kad taj pojede zadnjeg parcova kako njega ubit a da mi ne pojede prasce ,kokoši a možda i psa :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Čuo sam za to, ne brini slavonac, nikad ih ne može sve pojesti kad ih ima k'o pacova :haha:

Da se manemo pacova, evo nekih vicova

Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na
službeni put u inostranstvo..."
Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: "Dragi, moram sa šefom na službeni put na nedelju
dana, moraćeš sam da se brineš o sebi..."
Muž obaveštava svoju švalerku: "Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno..."
Švalerka obaveštava svog djaka kome daje časove iz matematike: "Biću veoma zauzeta, imam
puno posla i pauziraćemo nedelju dana..:"
Đak sav srećan obaveštava svoga dedu: "Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove,
jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..."
Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: "Plan je promenjen, moj unuk me moli da
provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put..."
Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen..."
Muž zove švalerku: "Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put..."
Švalerka zove djaka: "Nastave će ipak biti kao i obično..!"
Đak zove dedu: "Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim
društvo..."
Deda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ove nedelje. Spremaj stvari..."

Saznaju novinari kako jedna baba na nekoj planini ima mnogo ovaca i sama ih čuva. Jedan od njih je nekako pronađe, sedi baba na stolici i prede, a ispred nje po livadi pase mnoštvo ovaca.

- Bako, koliko imaš ovaca ?
- Kojih, crnih ili belih - pita baba.

- Pa, na primer belih?
- Hiljadu.

- A crnih ?
- Isto - mrzovoljno ce baba.

- A koliko jedna ovca daje vune ?
- Koja, crna ili bela ?

- Pa, na primer, bela ?
- Dve kile godišnje.

- A crna ?
- Isto.

- A koliko se mesa dobije od jedne ovce ?
- Koje, crne ili bele ?

- Na primer, crne ?
- Dva"es pet kila.

- A od bele ?
- Isto.

Novinar već iznerviran, puk"o mu film, pa vikne na babu:

- Pa, dobro baba, kakva je razlika izmedju crnih i belih, kad
me stalno pitaš : "crne ili bele", a na kraju sve isto !?
- Eeee, crne su moje !!!

- A bele ?
-Isto

znaci na takav nacinin vi napravite kucnog ljubimca :haha:-vuka koji ce da pojede macku i psa.

Ja zaboravio da u zitnici su pacovi king sajz :haha:

Znas ono XXXXXXXL

Pa jos ako je besan e to je ono pravo.

A kad potamani rodjake kod jednog domacina on predje u komsiluk.
Znaci doskocis komsi a da ona nezna kako.Samo nema kera :haha: Nestao :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh