Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=wBFE-2nkIiY&feature=related[/youtube]

Evo načina kako da spasimo naše govedarstvo i privučemo multinacionalne kompanije.
Ovo je tekst iz Blica.

Najveća indijska hindu grupa Raštrija Svajamsevak Sang napravila je piće od kravljeg urina i njeni čelnici tvrde da će ono biti zdrava alternativa "Koka Koli" i "Pepsiju".

Hindusi krave tetiraju kao svete životinje i mnogi od njih kombinuju kravlji urin u kozmetičke svrhe. U nekim indijskim prodavnicama može čak i da se kupi kravlji urin, koji stoji na policama pored jogurta i mleka.
Od njega se prave i paste za zube, kao i razna pića za koja se veruju da pomažu u borbi protiv raka i dijabetesa.
Za novo piće, koje će se prodavati pod imenom "Kravlja voda", tvrdi se da je izuzetno zdrav napitak o koji će se ljudi otimati. Piće bi u prodaji trebalo da se pojavi u narednih mesec dana.

Gde li je kraj ljudskoj gluposti? :haha:

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=iI2HnlhDUrU[/youtube]

Era i Cvorak su za ove omladince pravi amateri.

Tri žene stalno zajedno piju kafu u
firmi i ćaskaju u vreme pauze.
- Zamislite, - reče jedna od njih, -
pipnem ja jutros jaja mome Peri a ona
hladna kao led.
Sutradan druga kaĹže:
- Proverila sam: i mome Ivanu su isto
ledena jaja. Baš je to čudno!
Sledećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i podlivima.
- Pa gde si ti ? - pitaju je.
- I ja pipnih jaja mome Milanu, a ona
vrela. Pitam ga ja: A, kako to da su
tebi jaja vrela, a komšijama, Peri i
Ivanu su jaja ledena…!?

Zašto se policajci nikada ne kupaju?<br>Čekaju da se na bojleru upali zeleno svijetlo.

☺ Gatara kaže ženi: 'Karte pokazuju da će vam muž uskoro umrijeti!
Žena: 'To znam! A što kažu karte, hoće li biti istrage?'

danger je napisao(la):
ova gore navedena daje vise mleka nego krave moga dede :haha: :haha: :haha:jos je ranis milkom i eto cokoladno mleko :haha:
OK slazen se. Onda ti kupi milke a ja cu muzni uredjaj :haha:

Pic006.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh