Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Bež'te noge da vas ne userem!

На слици може бити: текст

Deco, evo vam za sladoled al' da trčite kroz varoš i vičete:
Ponovo rade merne stanice, ponovo rade merne stanice!"

На слици може бити: текст који гласи „Sebigmgis Sebie iedan TSKO ISTRAŽIVANJE 0 PROSEČNO bima za mil ći nego Hr •Prosečna veličina penisa kod Srba 14,87 cm, a kod Hrvata 14,77, pokazalo istraživanje sajta „Target map Najveći ponos u Evropi imaju Gruzini (15,61), a u svetu muši muškarci iz Konga, 17,93 cm“

Ostavinska rasprava u toku

Опис фотографије није доступан.

8xwlvmwy67dg1.jpeg

Tako sam i ja zavario flašu Minakve (zalepio fleku silikonom a prethodno na krajeve pustio varove) jednom prijatelju koji me zezo da mu treba zavariti plastiku sa autogenim.

Bež'te noge da vas ne userem!

На слици може бити: текст
Deco, evo vam za sladoled al' da trčite kroz varoš i vičete:
Ponovo rade merne stanice, ponovo rade merne stanice!"

На слици може бити: текст који гласи „Sebigmgis Sebie iedan TSKO ISTRAŽIVANJE 0 PROSEČNO bima za mil ći nego Hr •Prosečna veličina penisa kod Srba 14,87 cm, a kod Hrvata 14,77, pokazalo istraživanje sajta „Target map Najveći ponos u Evropi imaju Gruzini (15,61), a u svetu muši muškarci iz Konga, 17,93 cm“

Ostavinska rasprava u toku

Опис фотографије није доступан.
Ovo je neko jako precizno mjerenje ako ide 0,10mm .
Inace neadvno ona manekenka sto se rastala od onog igraca americkog fudbala(belac) kad su u nekom intervuju pitali zbog cega se rastala kaze zbog velicine njegovog organa izmedju nogu. Pita ju voditeljka pa koliki je, kaze ova druga debljine i duzine kao kad naslazete jednu na drugu vise od 2 konzerve kokakole, ovdje bas i nije igralo 0,10mm nista.

Moje mišljenje je da ljudi moraju da naprave neka pravila za Ai. Tu mislim na ceo svet. Svugde gde se koristi Ai mora postojati oznaka da je konkretan proizvod nastao uz pomoć Ai. Da čovek zna da li je to delo ljudske ruke ili Ai-ja. Jer zloupotrebe su beskonačne, čak do te mere da se negde izazove rat zbog Ai-ja. Možda delujem isuviše pesimistično i katastrofično, ali zaista imam bojazan zbog te Ai i njenog uticaja na čovečanstvo...😟

Nazad
Vrh