Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Ma kakva zajebancija, ja ni na 558 nemam zadnje staklo.. Polomili dusmani i kad smo kupili novo i montirali on nece da upali.. sta li je 10 dana trazili i kad se jedan majsto seti kaze skidaj ovo staklo palio je bez njega.. Skinemo staklo upali na zub, od tad ne stavljam staklo a traktor nije video srafciger.

Nije animacija , tamo kad je dalmatiner skocio pomjerio je tu sliku na podu.

Ovdje u gradu su prije bili neki svjetski umjetnici u tim 3D slikama i na pjesackom mostu su takve slike naslikali dolje, prvih 10 dana dok slike nisu ostecene od hodanja po njima, izgledaju nevjerojatno kao da most ima rupe i vidi se voda dolje kroz njih. Cak vecina koji prolaze zaobilazi te slike.
Takodje i na jednoj zgradi ali ta 3D carolija se vidi samo iz odredjenih pozicija nije 3D sa svih 180 stepeni gledanja slike iz nekih pozicija je slika deformisana ako su u pitanju lica ljudi.

A kako psi lose vide kao i ljudi, te slike vide kao 3D , dok macke vide puno bolje i ne vide kao 3D , odnosno ne vide iluziju prostora na njima.

Sto posto jeste AI animacija, i gubljenje vremena gledati . Kad pogledas pazljivo pse i macke ,vidi se . Posebno ivica ,prelaz izmedju zivotinje i pozadine . Pa greske ,npr kad se jednoj macki rep razdvoji na 2 dijela.
Ovaj sto se smije ,smije se nama koji gledamo.

Te video animacije su dostigle neslućene dimenzije .
Kada mi sa nasim mob.tel možemo uz pomoć nekih aplikacija ( i al.tehnologije ) u par desetina sekundi da napravimo zanimljiv zapis šta tek rade profesionalci sa svojim znanjem i ozbiljnijim mašinama .
Blizu je momenat ( ako već nije došao ) kada se više neće razlikovati stvarnost od iluzije

Sto posto jeste AI animacija, i gubljenje vremena gledati . Kad pogledas pazljivo pse i macke ,vidi se . Posebno ivica ,prelaz izmedju zivotinje i pozadine . Pa greske ,npr kad se jednoj macki rep razdvoji na 2 dijela.
Ovaj sto se smije ,smije se nama koji gledamo.
Auu jbt. Uopšte nisam skontao. Tek kad se zagledam. Ali i onda samo neke stvari bude sumnju. Naravno taj dupli mačiji rep. Ipak mislim da su ovde korišćeni snimci nekih pravih životinja koji su naknadno iskombinovani? Da li su samo mačke ubačene? Što kaže kolega ti 3D crteži umeju da zbune.

Auu jbt. Uopšte nisam skontao. Tek kad se zagledam. Ali i onda samo neke stvari bude sumnju. Naravno taj dupli mačiji rep. Ipak mislim da su ovde korišćeni snimci nekih pravih životinja koji su naknadno iskombinovani? Da li su samo mačke ubačene? Što kaže kolega ti 3D crteži umeju da zbune.
Taj dupli rep je nečiji previd - greška koju se čak nije ni potrudio da ukloni .
Naravno da je lakše kad se koriste " pravi " video snimci koji se kasnije doteruju .
Čak , ni to nije potrebno , dovoljno je samo jedna fotografija na osnovu koje se iskreira neki kraći video .
Napr :
uzeo sam kao osnovu fotografiju našeg člana sa jednog video zapisa , osobe koja je svima nama dobro poznata .
Pa da vidimo kako će aplikacija da iskreira virtuelnu stvarnost .
Fotografija će biti osnova - original a kraći video fantazija nastala na osnovu nekih mojih smernica .
1c3ec794b53d11afff6f77288336a6b5.jpg

Nadam se da se naš drug Radosav koga inače veoma cenim neće naljutiti a ako ipak bude problema obrisacu video
Uzeo sam njegov dobro poznat lik baš zbog toga što se lako može proveriti odakle je ta fotografija .
Fotografija je skinuta sa ovog videa
I još da napomenem da ga redovno pratim
Svako ko se i malo bavio photoshopom zna kolika je muka odraditi pojedine detalje na fotografiji a da to iole izgleda realno , o video zapisu smo mogli samo da sanjamo .
A sada ovaj primer (Radosav ) je veštačka inteligencija ( ili nešto slično ) uradila za 9 sekundi .
Možda sam ja izgubio par sec. dok sam skidao fotku ( screen-shot ) sa njegovog videa i još 3-4 za preciziranje osnovnih smernica ( sve to sa mob . )
Sad zamislite ljude od struke , koji raspolažu veeecim znanjem , boljim uslovima i mašinama i što je najvažnije fotografijama jače rezolucije , šta su sve u stanju da urade .
Možda dolazi vreme da strogo ograničite prijatelje koji imaju pristup vašem Fejsbuku i sl . društvenim mrežama .

Poslednja izmena:
Ево моја деца клинци јбт шта раде са мобилним то је страшно. Мене направили слику где јашем коња, људи слика значи оригинална јбт нема шансе да неко провали да је слика лажна. Син се зезао са дедама један ловац, а други риболовац мом оцу направио зеца од минимум 10кг,а овом другом деди направио слику са штуком од 1,5м.

Slike još i nekako .
Mene je video animacija zadivila .
Pre neko jutro uz kafu kolegama ( koji mi nisu verovali da je moguće ) napravim ovo i oni se ( pozitivno ) zgranu ?
Da se ne ponavljam , fotografija je autentična , sve ostalo je fantazija .
0e31702d5906519fe609f4e939ee21f5.jpg

Supruge su im identično reagovale ,
" može video da izgleda kako hoće , al ovakva riba uz vas ovakve ( još u radnom odelu i radničkoj sobi 7 i 30 ujutru ) PROSTO NE IDE .
J'bga , preterao sam , trebalo je nešto ružnije-starije da im montiram

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh