Kojom aplikacijom si utadio to?
Pita jedan drug
Grok , Gemini .Strašno. Na čemu si to radio?
Sigurno ih ima još ali koristio sam prvu za ovde okačene primere .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojom aplikacijom si utadio to?
Pita jedan drug
Grok , Gemini .Strašno. Na čemu si to radio?

Kažu da je ozbiljan problema u USA. Mada mi neki od snimaka deluju poprilično nameštenim.
Ovaj ga baš pretera.
Ma dobro to. Ima budala. Nađe se. Nego neki od tih snimaka stvarno deluju fake. Ribe maksimalno skockane i našminkane kradu pakete. Takođe reakcije ne deluju iskreno, al ajde ima i pravih. Gledao sam lika, kolegu mehatroničara koji konstruiše te pakete za tu gospodu. E to se vidi da nije namešteno.Jeste namešteno...
Kreten koji krade tuđe pakete je sam sebi "namestio" policiju....![]()
99% rezirano i snimano ili AI generisano , velika lova se vrti u gledanju toga , tako da su vecina produkcija , tako pise kad se ukuca gugle i pokaze policijske izvestaje a i kazu tako sto raditi nije legalno u americi a nije ni legalno krasti pakete navodno se tako pokrade u milijarda godisnje.Već viđena priča ,
najsmešnija je lik na kraju koji preti da će pozvati policiju pa još to i uradi XI xi xi