Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Naručivanje pizze u 2022

Pozivalac: Je l' ovo Pizza Hut? (Pizza Hut je picerija)

Gugl: Ne gospodine, ovo je Gugl Pica.

Pozivalac: Sigurno sam uneo pogrešan broj, izvinite.

Gugl: Ne gospodine, Gugl je kupio Pizza Hut prošlog meseca.

Pozivalac: Ok. Ja bih da naručim picu.

Gugl: Je l' hoćete kao i obično, gospodine?

Pozivalac: Kao i obično? Vi me znate?

Gugl: Prema podacima o identifikaciji pozivaoca, poslednjih 12 puta kad ste zvali ste naručili veliku picu sa 3 vrste sira, kobasicom, feferonima, pečurkama i ćuftama, sa debelom korom.

Pozivalac: Super! To ću da naručim.

Gugl: Da li mogu da vam predložim da ovog puta naručite picu sa rikotom, arugulom, sušenim paradajzom i maslinama na tankoj kori bez glutena?

Pozivalac: Molim? Ne želim vegetarijansku picu!

Gugl: Vaš holesterol nije dobar, gospodine.

Pozivalac: Kako dođavola vi to znate?

Gugl: Pa, povezali smo vaš broj telefona sa vašim izveštajima iz bolnice. Imamo sve vaše rezultate krvi u poslednjih 7 godina.

Pozivalac: Ok, ali ne želim vašu glupu vegetarijansku picu. Već uzimam lekove za holesterol.

Gugl: Oprostite gospodine, ali ne uzimate svoje lekove regularno. Prema našoj bazi podataka, kupili ste samo jednu kutiju od 30 tableta u Lojds Apoteci, pre 4 meseca.

Pozivalac: Kupio sam druge u drugoj apoteci.

Gugl: To nije prikazano na izveštaju vaše kreditne kartice.

Pozivalac: Platio sam u kešu.

Gugl: Ali niste podigli dovoljno novca sa kartice, tako piše u izveštaju.

Pozivalac: Imam druge izvore keša.

Gugl: To se ne vidi nigde na vašem poslednjem plaćanju poreza, osim ako lekove niste kupili koristeći neprijavljen izvor novca, što je protivzakonito!

Pozivalac: MOLIM????!!!!

Gugl: Oprostite gospodine, mi koristimo te informacije samo s namerom da vam pomognemo.

Pozivalac: Dosta više! Muka mi je Gugla, Fejsbuka, Tvitera, WhatsAppa i svega drugog. Idem na ostrvo bez interneta, TV-a, gde nema dometa i gde niko ne može da me gleda ili špijunira.

Gugl: Razumem gospodine, ali prvo morate da obnovite pasoš, istekao je pre 6 nedelja.

Dobrodošli u budućnost 🤖

U 7 razredu osnovne skole ulazi profesorka biologije i kaze deci:
- Draga deco danas cemo nauciti kako se prave deca.
Jedna ucenica iz zadnje klupe, ustaje i pita profesorku:
- G-dja profesorka, ovi koji smo se vec kara.i, jel mozemo izaci na jednu cigaretu?

3ce5ea116965b15315c18216f78e8ce9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naručivanje pizze u 2022

Pozivalac: Je l' ovo Pizza Hut? (Pizza Hut je picerija)

Gugl: Ne gospodine, ovo je Gugl Pica.

Pozivalac: Sigurno sam uneo pogrešan broj, izvinite.

Gugl: Ne gospodine, Gugl je kupio Pizza Hut prošlog meseca.

Pozivalac: Ok. Ja bih da naručim picu.

Gugl: Je l' hoćete kao i obično, gospodine?

Pozivalac: Kao i obično? Vi me znate?

Gugl: Prema podacima o identifikaciji pozivaoca, poslednjih 12 puta kad ste zvali ste naručili veliku picu sa 3 vrste sira, kobasicom, feferonima, pečurkama i ćuftama, sa debelom korom.

Pozivalac: Super! To ću da naručim.

Gugl: Da li mogu da vam predložim da ovog puta naručite picu sa rikotom, arugulom, sušenim paradajzom i maslinama na tankoj kori bez glutena?

Pozivalac: Molim? Ne želim vegetarijansku picu!

Gugl: Vaš holesterol nije dobar, gospodine.

Pozivalac: Kako dođavola vi to znate?

Gugl: Pa, povezali smo vaš broj telefona sa vašim izveštajima iz bolnice. Imamo sve vaše rezultate krvi u poslednjih 7 godina.

Pozivalac: Ok, ali ne želim vašu glupu vegetarijansku picu. Već uzimam lekove za holesterol.

Gugl: Oprostite gospodine, ali ne uzimate svoje lekove regularno. Prema našoj bazi podataka, kupili ste samo jednu kutiju od 30 tableta u Lojds Apoteci, pre 4 meseca.

Pozivalac: Kupio sam druge u drugoj apoteci.

Gugl: To nije prikazano na izveštaju vaše kreditne kartice.

Pozivalac: Platio sam u kešu.

Gugl: Ali niste podigli dovoljno novca sa kartice, tako piše u izveštaju.

Pozivalac: Imam druge izvore keša.

Gugl: To se ne vidi nigde na vašem poslednjem plaćanju poreza, osim ako lekove niste kupili koristeći neprijavljen izvor novca, što je protivzakonito!

Pozivalac: MOLIM????!!!!

Gugl: Oprostite gospodine, mi koristimo te informacije samo s namerom da vam pomognemo.

Pozivalac: Dosta više! Muka mi je Gugla, Fejsbuka, Tvitera, WhatsAppa i svega drugog. Idem na ostrvo bez interneta, TV-a, gde nema dometa i gde niko ne može da me gleda ili špijunira.

Gugl: Razumem gospodine, ali prvo morate da obnovite pasoš, istekao je pre 6 nedelja.

Dobrodošli u budućnost 🤖
Treba napomenuti da je pozivalac posto je dobio vakcinu i cipovan.

Nazad
Vrh