Crnogorka je Dusane. Eee ebiga. :) Meni zvučalo kao hrvatski akcenat. :)
D dusanboss Član Učlanjen(a) 17 Jun 2014 Poruka 2.433 Lokacija Veliki Gaj Juče u 13:53 #3.661 MOMOSARIC je napisao(la): Crnogorka je Dusane. Kliknite za proširenje... Eee ebiga. Meni zvučalo kao hrvatski akcenat.
MOMOSARIC je napisao(la): Crnogorka je Dusane. Kliknite za proširenje... Eee ebiga. Meni zvučalo kao hrvatski akcenat.
L Lule28 Član Učlanjen(a) 26 Apr 2020 Poruka 6.176 Lokacija Subotica Juče u 16:52 #3.662 Jelena Bojic-Demirovic (@jbd_cyber) on Threads Gledam nešto ovih dana koji mikrofon da kupim i naletim na najjaču recenziju ikada #nolifer www.threads.com Ko ne zna Nolifera nece mu biti smesno ali ja se ismejao ko budala
Jelena Bojic-Demirovic (@jbd_cyber) on Threads Gledam nešto ovih dana koji mikrofon da kupim i naletim na najjaču recenziju ikada #nolifer www.threads.com Ko ne zna Nolifera nece mu biti smesno ali ja se ismejao ko budala
Matić Super Moderator Urednik Učlanjen(a) 23 Apr 2009 Poruka 46.141 Lokacija Sremski Mihaljevci Juče u 17:06 #3.663 On je teški komad budaletine. Hasovi do 100 đunti, predstavljanje hrane iz raznih zemalja...haos.