Ijan Pejs bubnjar grupe Deep Purple je takođe luda a ima ih baš dosta.Ne može normalan čovek stvoriti takvu muziku, isto je i sa piscima bestselera, svako ima neko psihičko oštećenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E jbg , mobilni telefoni sa pojavom tzv pametnih , tj interneta ,androida i slicno su revolucija nad revolucijama,jedan od najvecih izuma 21 vijeka , a sad ispade da su prethodni aparati za zvanje i kucanje smsa bili bolji ?Slažem se apsolutno. Imalo je prostora za individualizam, za razne odabire, za razne funkcije od kojih većina skoro nikom nikad nije zatrebala... Ali da. Do 2010te bilo je to jako zanimljivo vreme za telefone. Posle sve postalo monotono. Svi biramo telefone na osnovu nazovi neke marke. Na osnovu koliko kamera od koliko gigapiksela telefon ima. (Većina nikome nikad neće zatrebati). I na osnovu koliko terabajta možeš da metneš u njega. Prave performanse većinu kupaca i ne zanimaju. Niti je normalno da telefon ima toliku moć komputacije. (Nisam teoretičar zavere ali mislim da znam gde dobar deo toga ide).
Jbg, došli smo dotle da nam svi telefoni izgledaju manje više isti. Čisto sumnjam da je to savršeni dizajn na čemu će se oblik i izgled telefona završiti.
Najveća glupost su ljudi koji svake godine kupuju novi iPhone. Neverovatno. Znači da im sledeće godine izbace telefon koji ima duplo slabije performanse od prethodnog ubeđen sam da bi ga velika većina ljudi i dalje kupila samo kako bi mogli da se njim slika u ogledalu gde bi se pored njihove maksimalno editovane face videla i ta trula jabuka.
Ma razumem ja. Nego nisam siguran da je dotična gospođa razumela šta govori. Ako jeste, onda je morao da postoji nastavak ili prethodnica famoznog snimka gde ona na neki način objašnjava da će se u nastavku ironično izraziti. Ja to ne vidim niti mi deluje da je ona o tome mislila.Metafora ,slicno kao ono ,nemoj da solis more.