Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Ijan Pejs bubnjar grupe Deep Purple je takođe luda a ima ih baš dosta.Ne može normalan čovek stvoriti takvu muziku, isto je i sa piscima bestselera, svako ima neko psihičko oštećenje.

Kažu da je u svakoj oblasti života tanka linija između genijalnosti i ludosti .
Mnogi je takvih primera , ne samo u muzici .

Kiti je u drugoj kategoriji, ovih sto nisu bas uspeli da izguraju dugo takav zivot.
A da je lud ... pa mislim dvljno da ga covek vidi kako lupa bubnjeve. (I cuje, verujem da je uzivo to bio dozivljaj)
Za tih 14 god u the who lik je ostario 30. Na kraju je delovao najstarini a bio je najmladji.

E zato ja od svih bubnjara najviše cenim nik mejsona iz pink flojda... Nema gudro, al zato utukao silne 10ine miliona u automobile... I to ne da ih čuva od prašine, već da ih tera zapravo...

Slažem se apsolutno. Imalo je prostora za individualizam, za razne odabire, za razne funkcije od kojih većina skoro nikom nikad nije zatrebala... Ali da. Do 2010te bilo je to jako zanimljivo vreme za telefone. Posle sve postalo monotono. Svi biramo telefone na osnovu nazovi neke marke. Na osnovu koliko kamera od koliko gigapiksela telefon ima. (Većina nikome nikad neće zatrebati). I na osnovu koliko terabajta možeš da metneš u njega. Prave performanse većinu kupaca i ne zanimaju. Niti je normalno da telefon ima toliku moć komputacije. (Nisam teoretičar zavere ali mislim da znam gde dobar deo toga ide).

Jbg, došli smo dotle da nam svi telefoni izgledaju manje više isti. Čisto sumnjam da je to savršeni dizajn na čemu će se oblik i izgled telefona završiti.

Najveća glupost su ljudi koji svake godine kupuju novi iPhone. Neverovatno. Znači da im sledeće godine izbace telefon koji ima duplo slabije performanse od prethodnog ubeđen sam da bi ga velika većina ljudi i dalje kupila samo kako bi mogli da se njim slika u ogledalu gde bi se pored njihove maksimalno editovane face videla i ta trula jabuka.

Slažem se apsolutno. Imalo je prostora za individualizam, za razne odabire, za razne funkcije od kojih većina skoro nikom nikad nije zatrebala... Ali da. Do 2010te bilo je to jako zanimljivo vreme za telefone. Posle sve postalo monotono. Svi biramo telefone na osnovu nazovi neke marke. Na osnovu koliko kamera od koliko gigapiksela telefon ima. (Većina nikome nikad neće zatrebati). I na osnovu koliko terabajta možeš da metneš u njega. Prave performanse većinu kupaca i ne zanimaju. Niti je normalno da telefon ima toliku moć komputacije. (Nisam teoretičar zavere ali mislim da znam gde dobar deo toga ide).

Jbg, došli smo dotle da nam svi telefoni izgledaju manje više isti. Čisto sumnjam da je to savršeni dizajn na čemu će se oblik i izgled telefona završiti.

Najveća glupost su ljudi koji svake godine kupuju novi iPhone. Neverovatno. Znači da im sledeće godine izbace telefon koji ima duplo slabije performanse od prethodnog ubeđen sam da bi ga velika većina ljudi i dalje kupila samo kako bi mogli da se njim slika u ogledalu gde bi se pored njihove maksimalno editovane face videla i ta trula jabuka.
E jbg , mobilni telefoni sa pojavom tzv pametnih , tj interneta ,androida i slicno su revolucija nad revolucijama,jedan od najvecih izuma 21 vijeka , a sad ispade da su prethodni aparati za zvanje i kucanje smsa bili bolji ?

Preneseno značenje čega? :)
Mislim da gospoja samo zdravo-logički razmišlja sa onime što joj je bog dao (tj. zakinuo :)).
Veli ona sebi : "Ako uzmeš čašu vode i ubaciš u nju kamen nivo se digne. Tako ti imore. Skupi se tamo te dečurlije, neka svako baci po 30-tak kamenčića, sakupi se toga na kraju. A kad bi svi vaspitali decu da vade kamenčiće i vode..." Ona kroz taj žuti blejzer konta da bi to rešilo problem rasta nivoa svetskog okeana. Samo da ne preteraju deca pa da se povuče pore previše... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Metafora ,slicno kao ono ,nemoj da solis more.
Ma razumem ja. Nego nisam siguran da je dotična gospođa razumela šta govori. Ako jeste, onda je morao da postoji nastavak ili prethodnica famoznog snimka gde ona na neki način objašnjava da će se u nastavku ironično izraziti. Ja to ne vidim niti mi deluje da je ona o tome mislila.

Ono što vrlo dobro vidim je da mlada žuta žena sasvim lepo izgleda. Tj. apsolutno sam siguran da joj udvarača ne manjka. Pogotovo nakon ovog javnog nastupa. Muškarci kao da vole tupave žene samo da bi nakon nekog vremena shvatili da su oni ti koji su tupavi, a gospoja je samo igrala igrala igru. :)
E tako i ova ljepa naša Rvatica. Ja sam ubeđen da ona vrlo dobro zna šta priča. Jer ajmo realno? Da li bi mi sad ovde pričali o njoj i znali da ženče uopšte postoji da nije tog njenog lupetanja?

Evo meni već dođe da krenem da je tražim. Al onda se setim. Pa ne lupa ona te gluposti zbog mene uboge seljačine sa < od 100 ha.
Njoj bre treba treba neki tajkun sa minimum par iljada ha.

Možda grešim? Možda ja posle par piva sve vidim kako ne valja? Šta vi drugari mislite?
Bil bi ova teta došla kodmene u Veliki Gaj da živi ovde sa materom mi i ćaćom i sa mnom. Ma ne mora ona tu mnogo radit !
Aj malo kuruze kopat (jbg. skup otrov :(). Malo kod krmaka ujutru i uveče sredit. I aj ćaći noge oprat! Al to samo ljeti. Zimi se on i nepere sem ako mora kod doktora.

Ma šta bi bre ona šćela? Kodmene bi joj bilo med i mleko!!! Al neće snajka za seljaka! One bi one gradske drogoše, pa kad joj podnos gurne ono nejegovo belo ... JBG

Nazad
Vrh