Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sliku sam našao na društvenim mrežama i nije bilo precizirano koji je deo Engleske.... Ali po mom proračunu i nagadjanju pretpostavljam da je ovo New Hempshire 70-80 godina prošlog vekaKoji deo Engleske je ovo?
New hempshire je u USA a hempshire u engleskoj ima najvislju tacku od 280m tako da pozadina slike negovori tako. Al sve u svemu prelepa slika.Sliku sam našao na društvenim mrežama i nije bilo precizirano koji je deo Engleske.... Ali po mom proračunu i nagadjanju pretpostavljam da je ovo New Hempshire 70-80 godina prošlog veka
Poslato sa RMO-NX1 pomoću Tapatoka
Oprosti prebacio sam se mislio sam na Shropshire ili Oakley.... Relativno su mi slični... Izvinjavam se lapsus mada to sada i nije bitnoNew hempshire je u USA a hempshire u engleskoj ima najvislju tacku od 280m tako da pozadina slike negovori tako. Al sve u svemu prelepa slika.
Verovatno.... Ali meni svakako prelepeTo su doradjene slike ili napravljene, vjerovatno AI