Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Ja sam sa godinama postao ranodušan na laž,za razliku od Mome.Neka laže narod ako mu je tako lakše,svakako se laže po vertikali .....zašto nebi i po horizontali.
Uključiš tv 90% je laž.Najviše istine ima u vremenskoj prognozi.Ponekad pogode.

Шта је један мој бивши колега све причао... Мени је било занимљиво да слушам док некима није... На пример: у војсци на гађању опали метак и док је метак путовао до мете улети крава у "кадар". Погоди краву, кроз њу се провиди (показује колика је рупа - може песница да прође) али крава и даље стоји и пасе. Онда, био је у Параћину ако се не варам (кад је онај Албанац направио покољ - то је било негде 1985 - 86) а лик је 82. годиште. Наравно, он га је зауставио или шта већ. Био је у превозу новца из Топчидера, био је макро, деда му је био тест возач аудија за инвалиде, Тадић (председник) је дошао да ми каже свака част за керове (Тадић купио керове па су били добри), кад је био на Егзиту види га Енглез и пита колико тражи за мартинке са британском заставом на врху. Он каже колико, Енглез изброји и да му своје патике да не иде бос (то, иако није вероватно, је најреалније), правио дестилаторе по поруџбини. Нема у шта се не разуме. Е, а кад сам дочекао да каже не знам то баш сам се некако чудно осећао. А, да, у војсци је био у КЗБ и имао је црну стрелу, наравно да није сам носио - имао је два војника која су носила и постављала пушку а он само гађао... Има још, не могу ни да се сетим више. Углавном, лик је себе стављао у разне ситуације које су се десиле. Нема везе ако није био рођен или је имао 5 година.
Има их и код мене таквих једног чак зову Били лажов, а има и наследника. Тај његов наследник ме је заменио на мом предходном послу, јој данас баш био код њега по дозволу за лов и лик ме гледа у очи и лаже не соли. Међу свим лагарујама исприча ми како је пре неки дан био у лову на вука и одстрелио га на 480м,а нигде слике да се види улов. Бар ми сви ловци се усликамо када је неки значајан улов поготово вук који је круна ловачке каријере. Али врхунац приче му је био када су он,отац и мој шурак у Куцури пребили 48 људи у кафићу.🤣 Ја питам шурак јбт нисам знао да си тако опасна фајтер, а он ме гледа бледо пита ме јесам нормалан шта лупетам. Кад сам му испричао човек се крстио и левом и десном. 😁Колико то лагање далеко иде да више ни не гледају кога све стављају у причу. 😵

Ljudi, neslušajte mnogo te lažove, kažu da je to prelazno.
I to je vrsta ljudske kreativnosti.
Ja sam kao srednjoškolac kupovao one romane Lun Kralj Ponoći, nešto ala džems bond.. Pisac navodno Frederik Ešton. Posle 20 godina mi jedan oficir ispriča da je i on to voleo i čitao, ali je tu celu seriju napisao neki njihov kolega oficir iz Zrenjanina. Kakvih je tu bilo izmišljotina, čovek je očigledno bio patološki lažov sa neverovatno bujnom maštom, da je to čak i komercijalizovao.
Od ovih ovde laži mi je najača ona Draletova, kada je onaj neki lik zaorao orla..
Čekamo jaču..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Naravno da svako mesto ti ima bar po jednog lazova jel da nema bilo bi dosadno😄 lovacka prica od pre vise od 20 god, Popularni pera mućka vozi MZ preko polja i spazi srndaća, sta ce kako ce zaustavi motor nacilja ga i opali i pade srndac. Sad sta ce kako ce mora ga odneti nekako a kako na motor? Seti se on uhvati ga za prednje noge prebaci ih na svoja ramena pa gas, tog momenta mu prekine pricu neki njegov pajtos, gde si Pero kako, si sta ima i kad su zavrsili okrene se Pera prema nama i pita gde sam ono stao? A mi : stigao si kad si prebacio noge na ramena... Pera odma: a daa... I ja ti onda tako * ebem i *ebem....

Najjaca prica koju sam cuo: bio ja u vojsci 86-87, makedonsko-albanska granica, ciča zima ja na strazi, sneg pola metra, odjednem cuje se neka buka u nekom grmlju. Ja spremim pusku da opalim ne vidim sta je, kad medved ide prema meni. Ustane na dve noge i prema meni, i pokazuje na desnu sapu. Kad je dosao ispred mene u sapi mu glogov trn 10cm. Izvadim mu ja trn, on pogleda i ode. Ujutru se vracam sa straze u kasarnu, osvanuo lep dan da ne verujes. Kad ja na kapiju ono sva vojska postrojena, cekaju mene. Dosao medved i doneo puna nedra koje krusaka koje jabuka da mi se zahvali sto sam mu pomogao.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Moze i ono sto je pricao tip na Petkazanju. Kaze slomi covek nogu na dva mesta i stave mu gips od clanka do pola butine. I trpio on bolove kako tako, allll kad mu usla buva ispod gipsa pa pocela da ujeda, a ono svrbiiiii, a on sta ce uzme zicu pa guraj ispod gipsa ne bi li ubio buvu i pocesao svrab.

Najviše mi odgovara humor koji je jednostavan, ne nešto zavijeno.

man-immersed-trash-plugging-his-600w-226795639.jpg

https://www.shutterstock.com/image-illustration/man-immersed-trash-plugging-his-nose-226795639

master-fox-worker-hen-metaphor-600w-1417627115.jpg

https://www.shutterstock.com/image-illustration/master-fox-worker-hen-metaphor-power-1417627115

farmers-grow-corn-field-that-600w-613296635.jpg

https://www.shutterstock.com/image-illustration/farmers-grow-corn-field-that-becomes-613296635

Evo par šaljivih slika o političarima.

Nazad
Vrh