Шта је један мој бивши колега све причао... Мени је било занимљиво да слушам док некима није... На пример: у војсци на гађању опали метак и док је метак путовао до мете улети крава у "кадар". Погоди краву, кроз њу се провиди (показује колика је рупа - може песница да прође) али крава и даље стоји и пасе. Онда, био је у Параћину ако се не варам (кад је онај Албанац направио покољ - то је било негде 1985 - 86) а лик је 82. годиште. Наравно, он га је зауставио или шта већ. Био је у превозу новца из Топчидера, био је макро, деда му је био тест возач аудија за инвалиде, Тадић (председник) је дошао да ми каже свака част за керове (Тадић купио керове па су били добри), кад је био на Егзиту види га Енглез и пита колико тражи за мартинке са британском заставом на врху. Он каже колико, Енглез изброји и да му своје патике да не иде бос (то, иако није вероватно, је најреалније), правио дестилаторе по поруџбини. Нема у шта се не разуме. Е, а кад сам дочекао да каже не знам то баш сам се некако чудно осећао. А, да, у војсци је био у КЗБ и имао је црну стрелу, наравно да није сам носио - имао је два војника која су носила и постављала пушку а он само гађао... Има још, не могу ни да се сетим више. Углавном, лик је себе стављао у разне ситуације које су се десиле. Нема везе ако није био рођен или је имао 5 година.