vosi
Član
Al druže nemoraš ti popiti,neko drugi popije a nedužni stradaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, ali ova tvoja izjava vazi za svakog učesnika u saobraćaju pa čak i za pešake, a ovde je tema mali i veliki motor...Al druže nemoraš ti popiti,neko drugi popije a nedužni stradaju
Jeste u pravu si,ali ipak je vise ljudi nastradalo sa motorom nego ispod drvetaPa i u autu mozes nastradati,i kuci da sedis ispod drveta..jbg.
@mikser bas tako...a i ne znaci da ako je veliki motor,da ide brzo,mojem je max 140km/h.
- - - - - - - - - -
Pa i u autu mozes nastradati,i kuci da sedis ispod drveta..jbg.
Pa i vise ljudi vozi motor nego sto sedi ispod drveta.Jeste u pravu si,ali ipak je vise ljudi nastradalo sa motorom nego ispod drveta
Lakse je pasti sa malog motora nego sa velikog, pri manjim brzinama u padu vise se povredi na malom nego na velikom motoruMantese tih velikih motora i brzina,ja sam se slupao i sa tomosakijem od 49 kubika,sva sreća što mi nisu dali da uzmem nešto ozbiljnije
Pa i vise ljudi vozi motor nego sto sedi ispod drveta.
To je tacno jer se veci motor i ne vozi polako. Pre nekoliko godina jedan se u Knj. zakucao ogromnom brzinom u betonski zid. Ni glavu nisu mogli da mu nadju,samo usi ostale.Lakse je pasti sa malog motora nego sa velikog, pri manjim brzinama u padu vise se povredi na malom nego na velikom motoru
To je tacno jer se veci motor i ne vozi polako. Pre nekoliko godina jedan se u Knj. zakucao ogromnom brzinom u betonski zid. Ni glavu nisu mogli da mu nadju,samo usi ostale.
Ima toga nazalost puno,ali mnogo motociklista pogine,a da nisu uopste krivi,jednostavno.ostali ucesnici ih ne primecuju,zanemaruju...