Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni žao onakvih kola ubiše čaure po haubi i limu .Greota.Meni se cini da ova svadba nije prosla bez zrtava a polovina njih nije ni stiglo do mesta gde se slavi.. Pokrsili automobile...![]()
Dodji preko vikenda, i naci cemo ti jedan.uf sto bih ja voleop da rokam iz ovih automata![]()
Sta je reko Arapin?![]()
Ne znam dali kerovi imaju cime,al komsije ce ti zapucati.Sta znaci ritam sunce ti... Sutra mojim kerovima momentalno pustam ovu stvar samo da ne pocnu da pucaju majku mu...![]()
![]()
Momo druže pa nemoj pravit zazubice našem članu Petar 90Za svadbe su zakon svjetleći meci , još kad se noću puca na bezbjednom mjestu jedno 50ak metar u zemlju ili tvrdju podlogu , to je doživljaj.
Ne znam dali kerovi imaju cime,al komsije ce ti zapucati.![]()
Taj ritam se lako postize.Samo ukljucis kera u struju.MA upravu si ipak da im pustim ja nesto domace... Samo se nadam da neslusaju Turbo folk...![]()
Taj ritam se lako postize.Samo ukljucis kera u struju.![]()
![]()
Bojim se da sam bio i na zajebanijoj manifestaciji.Momci rokali bi da ste isli u vojsku![]()