Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni žao onakvih kola ubiše čaure po haubi i limu .Greota.Meni se cini da ova svadba nije prosla bez zrtava a polovina njih nije ni stiglo do mesta gde se slavi.. Pokrsili automobile...
Dodji preko vikenda, i naci cemo ti jedan.uf sto bih ja voleop da rokam iz ovih automata
Sta je reko Arapin?
Ne znam dali kerovi imaju cime,al komsije ce ti zapucati.Sta znaci ritam sunce ti... Sutra mojim kerovima momentalno pustam ovu stvar samo da ne pocnu da pucaju majku mu...
Momo druže pa nemoj pravit zazubice našem članu Petar 90Za svadbe su zakon svjetleći meci , još kad se noću puca na bezbjednom mjestu jedno 50ak metar u zemlju ili tvrdju podlogu , to je doživljaj.
Ne znam dali kerovi imaju cime,al komsije ce ti zapucati.
Taj ritam se lako postize.Samo ukljucis kera u struju.MA upravu si ipak da im pustim ja nesto domace... Samo se nadam da neslusaju Turbo folk...
Taj ritam se lako postize.Samo ukljucis kera u struju.
Bojim se da sam bio i na zajebanijoj manifestaciji.Momci rokali bi da ste isli u vojsku