Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takodje sam nekoliko puta odgledao snimak i neverujem ocima.. Kao da pomocu magije izvodi to...
Pa kažem ti vežba jogu i može da uradi sa telom šta god poželi. Čak mogu da kontrolišu ritam srca. Ovog što sam gledo u cirkusu kažu da obori ritam na 30 otkucaja i u tom nekom žaba položaju može da ostane nekoliko dana.

KAzi mi Spasoje druze sta se desava sa njihovim telom kao da su od gume... Cime oni to postizu... Boze ovaj tvoj snimak meni jeziv kao da ce d ase prelomi svaki cas ta devojcica...

Izvežbali su svoj um do te mere da mogu da kontrolišu skoro svaki delić svog tela. Život su posvetili tome i uspeva im. Gledao sam neki bugarski film gde je neki vojni podoficir uspeo kombinacijom istočnjačkih veština i filozofija i vojnog drila da od jednog mentalno zaostalog i odbačenog Roma napravi super sposobnog momka. Posle se taj Ciga udvarao nekoj Cigančici iz svog kraja koja ga je kao i ostali ranije ismevala. Da bi je potpuno uverio da ne samo što više nije slučaj za sažaljevanje nego na protiv daleko iznad proseka rekao joj je da mu opipa puls. Ona je sa oduševljenjem primetila da mu srce lupa u ritmu čočeka. Čovekov um može jako mnogo ali prosečan čovek ne koristi ni približno umni potencijal kojim raspolaže.

@Ćira@ Neznam puno o tome .Čudno je koliko gospodare svojim telo pogotovo zglobovima.Vidiš da čak i zglob kolena okreću.Ovo je jedan od normalnijih snimaka.Kažem ti da sam ovog fakira gledao kao osnovac i da sam se istraumirao_Ovaj dečko to što je naučio vežbajući jogu je to lepo iskomponovao sa modernim pokretima i u ritmu muzike....

Ma koja joga i bakraci,sve je samo do fizicke vezbe. Znam na licnom primeru nogu koju sam lomio i koju su mi terapeuti strucno razradili je sad okretnija i savitljivija od ove koju nisu razgibavali.

Tu si u pravu , moj drug je isto nekako lomio nogu štali ... i sad recimo stoji ravno a jedno stopalo na zemlji može da okrene .., ne baš skroz nazad ali nije ni daleko . Isto radio neke vježbe .
Isto ti yogi, hindusi , hari krišna šta ja znam , uglavnom neki trikovi i prevare , nije slučajno da i ovi naši džipsi kingsi vode porijeklo od njih.
Vjerovatno mnogi znate kako izvode ovo "lebdenje " :

[video=youtube_share;OMgfxdCOPTM]http://youtu.be/OMgfxdCOPTM[/video]

Видим да све иде у том смеру, и сада је @Momosaric паказао да је циљ свега, Нинџа техника ходања по води. Ајд, мож и лебдење. :osmeh:

Evo na primer jos bolje odradjeno ali isto fora... Kroz rukav ali u ovom slucaju kroz nogavicu... :haha:

- - - - - - - - - -

Ovi momci su dobri gledam ih povremeno kako mogu da trce po vodi svaka im cast...

[h=5]Пита Мујо Хасу:

- Зашто, болан, седиш на прозору док твоја жена пева?

- Да не помисле људи да је бијем - одговара Хасо.
-----------------------------------------------------------------

Питају Мују:

• Које девојке више волиш, оне што пуно причају или оне друге?
• Које ба друге?!
----------------------------------------------------------------------------

Три цигана сједе за столом у кафани и хвале се један другом:
- "Ја сам за петнест дана скинуо 35 килограма!"
- "Ја сам за десет дана скинуо 40 килограма! похвали се други.
- "А ја сам за седам дана скинуо 45 килограма!" рече трећи.
Слуша то конобар са стране па им рече:
- "Ма дај, не лажите! Не могуће је да човјек скине толико сала за тако кратко вријеме!"
- "Ко говори о салу, **greška. Причамо о бакарним олуцима.[/h]

[h=5]Dečko priznao devojci da je voli, a ona će njemu:
- Imaš li ti dva Mercedesa?
- Nemam.
- A kuću na dva sprata?
- Nemam.
- Onda neće biti ničeg između nas!
Zabrinut, dečko ode kod svog oca da se posavetuje šta da radi. Otac će:
- Sine, ako je zaista voliš onda prodaj Lamborginija i Ferarija i kupi ta dva Mercedesa, ali da rušimo četiri sprata od kuće zaista je čista besmislica![/h]

3ca9a53054244ed8a981e0e.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh