Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Belom Bori iz Draginja" :haha: Ima li tamo belih u opšte? Ja kad idem kroz Draginje, to je < 40 km/h, leva noga na kvačilu, desna ruka na ručnoj, radio isključen, prozor otvoren, deci zaprećeno da ćute, suvozač na oprezu...

Sto bre tako na toj deonici puta??? :sta:

A tetka Bosa kaže "mrš budalo jedna mala pusti me da se brijem" :haha:

i kod mene u kancelariji je ovako samo mi fale vojvodjanin i ovaj kao fini neznam šta je valjda neki dodjoš iz Srbije

ma najjači je kad u nekoj epizodi kaže Čvarkov Boškiću "nemoj slučajno da ideš kod privatnika teraće te da radiš 8 sati DNEVNO ej"

Za to su krivi roditelji i ono "MOG SINA NESME NIKO DA BIJE"............Da su u osnovnoj skoli kad su prvi put nesto zgresili dobili od ucitelja barem cvgu nebi bili takvi negu su pusteni od pocetka da tako rade..............

E svašta se da videti danas.
Mene je vaspitač odma drugi dan po upisu u internat srednje škole "pošastio " sa dve šamarčine da mi otvori oči.
Danas mogu samo da mu zahvalim za takav stav,da je više takvih i društvo bi bilo normalnije.

Da bi dete naucilo nesto potrebna je paznja,a za nju je potreban mir,mir mozemo postici milom ili silom e sad je sila zabranjena i stim sve ostalo pada u vodu...Kod nekih profesora u Teslinoj u Pancevu mogao si muvu da cujes kako leti u ucionici od 30 djaka,bilo je i nestasluka ali samo za vreme odmora nikako kad je profesor tu.

Кратко и јасно .. да би направио руљу мораш да јој одузмеш дисциплину и образовање .. а после укључиш тв предајник и вртиш како хоћеш лево десно ... тога нема у приватним школама .. демократски метод је намењен за ове јавне ...

плус што није ни забавно ни смешно ... него је зло и наопако ... ал те теме нема !! тј. предлажем да се пребаци у тему "никад овако" !

Poslednja izmena:
Za to su krivi roditelji i ono "MOG SINA NESME NIKO DA BIJE"...........
Да, и оно чувено " јел знаш ти ко сам ја" и "јел знаш ти ко је мој тата".

Сећам се такође да сам у мислим седмом, добио шамар од наставника Домаћинства. Од тада ми је то постало озбиљан предмет. :haha:

Proslo leto mi je dosla sestra koja zivi u USA sa dvoje dece.Ta deca su toliko nemirna i bezobrazna da je to strasno,kao iz filmova samo 10 puta gore.Treba im cobanin 24 sata dnevno a roditelji nesmeju ni glas da povise a kamoli da ih udare
Ako ih i slucajno udare i to cuje socijalna sluzba automacki im oduzimaju decu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh