Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pripremaju podlogu sa sadjenje riže. Biljke izmedju žetve i sadnje uvežu blato a potom ga traktorima i ovim metalnim točkovima opet ugaze i izmiješaju, riži/pirinču treba takvo tlo da bi rasla.

417714_425649614188304_721542882_n.jpg

Oranje i spremanje za sjetvu u jednom prolazu. Tlo je smrznuto tako da je prvo išao jedan prolaz gruberom, potom oranje sa spremanjem roto-drljačom. Potrošnja traktora sa ova dva priključka je 50l/ha.

Dobra stvar ali opet zavisi od terena . Mi nismo mogli prosle godine direktnu setvu ,jako su teski tereni kod nas nevredi pokusavali su i kombinacije sa plugom da probaju da iskoriste i prednju hidrauliku i nevredi . Priznali su i nemci koji su pratili rad sa fendovima kod nas i cisto pratili garantni rok i vrsiili kojekakve obuke i oni kazu da je kod nas jedna od tvarno tezih zemlji za obradjivanje.

Lako je sa parama,tj od necega napraviti nesto .Treba od nicega napraviti nesto ,takve cenim .

Tako je.
Emisija nije losa,tako da ja vise cenim emisiju nego njega :osmeh: ,a stavio sam je jer smatram da je valja nekad pogledati,pa da i ti sa parama i ovi bez para probaju nesto na selu da naprave.

Ovo nije smešno, ali meni se baš sviđa pa želim to da podelim sa svojim ljudima i gde ću nego naravo ovde. Ova tema je prava pomijara. :haha:

Djordje car: Ovaj vice: "Juris!!!!!", Zika skocio na konja: "Juris", ode s' konjem sunce ti **greška vise nisam iso u Beograd. Vodeni top me udario, odbacio na drugi kraj ulice.

Djordje car: Ovaj vice: "Juris!!!!!", Zika skocio na konja: "Juris", ode s' konjem sunce ti **greška vise nisam iso u Beograd. Vodeni top me udario, odbacio na drugi kraj ulice.
http://www.youtube.com/watch?v=oD5SLLI1G0Q

"Belom Bori iz Draginja" :haha: Ima li tamo belih u opšte? Ja kad idem kroz Draginje, to je < 40 km/h, leva noga na kvačilu, desna ruka na ručnoj, radio isključen, prozor otvoren, deci zaprećeno da ćute, suvozač na oprezu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh