Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ŠEIK ALIHZAJEBAH KUPUJE GRADSKU KUĆU

Nedavnu posetu arapskog šeika Srbiji obeležilo je nekoliko sastanaka sa vodećim srpskim privrednicima i visokim funkcionerima države u kojima je šeik izrazio želju za kupovinom poljoprivrednog zemljišta širom Vojvodine.
Kako saznajemo šeik Bin Alihzajebah je u povratku za Emirate svojim privatnim avionom nadletao Suboticu da bi u jednom momentu uočio subotičku Gradsku kuću u svom sjaju i naredio pilotu da se spusti na Bikovački aerodrom kako bi razgledao Suboticu.

Poseta šeika Subotici je zbog medijske pažnje držana u tajnosti, za nju su pored samog pilota znali samo CIA, MIA, BIA, KIA i FIA. To veče šeik Bin Alihzajebah je bio i na Paliću, ali najveći utisak mu je ipak ostavila subotička Gradska kuća za koju je kako saznajemo odlučio dati ponudu kako bi ista prešla u njegovo vlasništvo.

Šeik Bin Alihzajebah se isti dan, nakon što je pojeo gurmansku pljeskavicu u Green food-u, vratio u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Ovim povodom kontaktirali smo gradonačelnikov kabinet iz kojeg su informaciju delomično potvrdili, ali i izjavili da se neće oglašavati dok šeik Bin Alihzajebah ne da zvaničnu ponudu. Iz kabineta gradonačelnika takođe dodali su da oprezni posle iskustva sa prethodnim najavljenim privatizacijama i potencijalnim investitorima, npr. kada je nedavno delegacija vanzemaljaca u poseti našem gradu izrazila želju za kupovinu zemljišta u slobodnoj zoni Mali Bajmok za izgradnju modernog Tehnodroma, ali do realizacije nije došlo pošto su vanzemaljci ostavili broj mobilnog koji je nakon što su ušli u stratosferu postao nedostupan.
:osmeh: Postavljeno: 22.01.2013 u 16:26h / Autor: Goran Todorov

Ruskinje u vojsci ::super::.
13425795170232.jpg

Mladi bračni par je bio na medenom mesecu. Muž je bio u toaletu i sedeo na ivici kade, misleći u sebi: "Kako sad da kažem svojoj ženi da imam jako smrdljive noge i da moje čarape neverovatno smrde? Uspeo sam to da sakrijem sve vreme dok smo se zabavljali, ali ona će saznati pre ili kasnije da mi noge smrde. Sad, kako to da joj saopštim? "

U međuvremenu, žena je sedela na krevetu govoreći u sebi: "Sad kako da kažem mužu da imam veoma neprijatan zadah? Imala sam puno sreće da to krijem od njega dok mi se udvarao, ali čim proživimo zajedno nedelju dana, on će saznati. Kako to da mu blago sapoštim? "

Muž konačno skupi dovoljno hrabrosti da kaže svojoj ženi i tako uđe u spavaću sobu. Priđe krevetu, nasloni se pored supruge, zagrli je oko vrata, primakne svoje lice njenom i kaže: "Draga, imam nešto da ti priznam".

A ona kaže: "Imam i ja, ljubavi."

Na šta on odgovara: "Nemoj mi reći, pojela si moje čarape.

Žena mi je ostavila poruku na frižideru:
"Ovo više ne funkcioniše, preselila sam se kod svojih!"
Otvorio frižider... Svetlo radi, pivo je hladno.
Ne razumem, šta to ne funkcioniše? :osmeh:

Pita Mujo Fatu:
• Hoćeš Fato, bolan, da se igramo Velikog Brata?
Fata, sva srećna, odgovara:
• Hoću Mujo, hoću.
A Mujo će na to:
• Fato, govori Veliki Brat! Imaš 2 minute da napustiš kuću!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh