Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
81+9=90

Ajd jedan zadatak za vas....

Covek je krenuo na put bez ikakve mape, karte itd. Putuje u Beograd (recimo). Dolazi na raskrsnicu i mora da se odluci da li da skrene levo ili desno. Na raskrsnici su dva rodjena brata. Jedan laze a drugi ne laze. Covek koji putuje moze da postavi jedno jedino pitanje bilo kom bratu, i da na osnovu tog odgovora dobije tacan pravac kuda treba da ide.
Kako bi glasilo to pitanje?
Pitao bi jednog od braće pitanje "Šta bi mi tvoj brat rekao kada bi ga pitao koji put je pravi?" i onda bi otišao u pravcu suprotnom od onog koji je u odgovoru

9193fa431010106.jpg
[/URL] [/IMG]

Šta piše , koliki je stepen kompresije ? To je nekad izgleda bilo važan podatak .

Evo jedne nostalgične reklame , a najsmješniji je komentar :" kad ga slana voda načne gotov je.."

[video=youtube_share;vHGJxtx8c2M]http://youtu.be/vHGJxtx8c2M[/video]

Stoji ciganin pored ciganke koja pretura po kontejneru tako sto se presavila preko njegove ivice, prilece drugi ciganin i naguzi ciganku…
Skoci onaj ciganin koji je stajao pored i poce da vice:
“sta radis to, pa to je moja zena!”,
ovaj ce:
“izvini brate, ja mislio da si je bacio”.

Oženio se Crnogorac, i naravno, jedva dočekao veče. Skine se on pred ženom, kad ona prasne u smeh pokazujući prstom ka njegovom alatu:
Šta, tako mali, ne dolazi u obzir. Dok ga ne povećaš, ništa od seksa.
Šta će čovek, odmah sutra skupi muški deo familije i objasni problem. Deda, kao najiskusniji među njima, predloži da se svako odrekne jednog dela svoga alata i da tako sastave nastavak za nesrećnika. Posle operacije svi očekuju pred kućom šta će biti. U neko doba, istrčava onaj sav besan:
Pa dobro majku mu, ko je stavio dedino parče u sredinu!

Ide Piroćanac ulicom i padne. Skupe se ljudi oko njega i jedan će:
-Mrtav!
Na to će drugi:
-Kako znaš da je mrtav,kad mu nisi pogledao puls?!
Prvi će:
-Sigurno je mrtav.Zavukao sam mu ruku u džep a on ni da mrdne!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh