Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li je fotomontaža ili zbilja

Ako je to mesto na koje ja mislim, nije fotomontaža, osim što je fotografija starijeg datuma. U pitanju je granica između Srbije i Crne Gore, tačnije između Brodareva i Bijelog Polja. Fotografija je urađena iz smera ka Srbiji i vidi se stari tunel koji je pre par godina proširen i restauriran kao i drugi iza njega, urađen i deo galerije, tako da sad izgleda mnogo, mnogo bolje, funkcionalnije i ozbilnije. Rađeni su relativno dugo, pa se sigurno većina seća zastoja i obustave vožnje na tom delu puta. Magistrala vodi pored samog kanjona reke Lim i jedna je od najopasnijih deonica na toj relaciji. Samo mesto se nalazi na tromeđi opština Prijepolje, Sjenica i Bijelo Polje ...
Izvinjenje za ... :off_topic: ...

Fotografije su iz vremena izvođenja radova ...

Gostun,-radovi-na-tunelima-na-magistrali,-foto-S.Jovicic.jpg
gostun3.jpg

Poslednja izmena:
Profesionalni vozač provozao prodavača automobila pretvarajući se da je običan kupac

Poslednja izmena od urednika:
Sjećam se , dobro kažeš , jako opasna dionica , pogotovo kad se ide prvi put a crnogorci su nekad vozili ko nenormalni tu , obilaze pred krivinom u kanjonu , idu u smrt , nisu mi bili jasni nikako .

Placem od smeha,al mi vala ne bi bilo svejedno da se nadjem tamo posto sam vec kuci par puta imao koridu u dvoristu kad mi se bik otkine ili provali.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh