Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako je to mesto na koje ja mislim, nije fotomontaža, osim što je fotografija starijeg datuma. U pitanju je granica između Srbije i Crne Gore, tačnije između Brodareva i Bijelog Polja. Fotografija je urađena iz smera ka Srbiji i vidi se stari tunel koji je pre par godina proširen i restauriran kao i drugi iza njega, urađen i deo galerije, tako da sad izgleda mnogo, mnogo bolje, funkcionalnije i ozbilnije. Rađeni su relativno dugo, pa se sigurno većina seća zastoja i obustave vožnje na tom delu puta. Magistrala vodi pored samog kanjona reke Lim i jedna je od najopasnijih deonica na toj relaciji. Samo mesto se nalazi na tromeđi opština Prijepolje, Sjenica i Bijelo Polje ...
Izvinjenje za ... ...
Sjećam se , dobro kažeš , jako opasna dionica , pogotovo kad se ide prvi put a crnogorci su nekad vozili ko nenormalni tu , obilaze pred krivinom u kanjonu , idu u smrt , nisu mi bili jasni nikako .