Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo-ti-je-sine-usrana.jpg

Boga mi Ciro ima ! Poznajem nekoliko takvih snaša u mom kraju ali .... smažu i 2 do 3 tipa za dnevne obroke. U svakom slučaju čestitam im ,ko je sposoban sposoban za sve.

Da stvarna je slikao letos blizu mog malinjaka nije normalno koliko je kukuruz bio rodio po 5-6 klipova.

Jedna devojka ponudila mi je sex u zamenu za reklamu na mom fecebook profilu, u vezi nekog sredstva za ciscenje. Naravno da sam odbio, imam ja cvrst karakter, bas kao I Ajax, najjaci odmascivac kupatila, sada I sa mirisom vanile, patrazite ga u najblizim prodavnicama!!! :osmeh:

- - - - - - - - - -

Ajmo malo razmišljanje:

Videli ste majicu koja košta 970 dinara. Jako vam se svidela i odlučili ste da je kupite, ali nemate novca. Otišli ste kod Marka i od njega pozajmili 500 dinara, a onda ste i od Marije pozajmili još 500. Sa 1000 dinara kupili ste majicu, a ostalo vam je 30 dinara. Vratili ste Marku 10, Mariji 10 i vama je ostalo još 10.

Probajte da date odgovor na ovo pitanje za manje od minut:

Ako ste sada i Marku i Mariji dužni po 490 dinara, to je 980, a ako na to dodate još 10 dinara koji su kod vas, ukupno imate 990 dinara.*Gde je nestalo 10 dinara?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh