Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako li ima pogon ovaj na prvi snimak kad mu je svaki tocak poseban,moguce preko hidro motora!

of36eb.jpg

Kako li ima pogon ovaj na prvi snimak kad mu je svaki tocak poseban,moguce preko hidro motora!

Ima i nezavisno zaokretanje tockova kao da ima dva volana:sta:

Kompletan pogon je preko hidraulike, svaki točak ima svoj motor i zato svi u svakom trenutku vuku, nema zezanja sa diferencijalom, blokiranjem itd. Premoćna mašina, zasebno zakretanje točkova rješavaju sa posebnom ručicom kojom upravlja drugom osovinom lijevo-desno sa srednjim neutralnim položajem u kojem su točkovi blokirani za vožnju pravo naprijed, dok volanom upravlja prednjom osovinom. Takav pogon sa nezavisnim pokretanjem i zakretanjem svih točkova kao i ovim uvrnutim ogibljenjem koristi i NASA na svojim robotima koje su slali na Mjesec i Mars. Ovdje mislim na video koji sam ja postavio, dok se na drugom video prikazuje vozilo sa klasičnim pogonom ali ima isti način upravljanja kakav sam ranije opisao.

Srpski inat............

Sa našim poljoprivrednim potencijalom bi mogli hraniti pola Evrope, ALI NEĆEMO, nek pocrkaju od gladi.

Sad mi jasno zašto su lampe po Beogradu skupe...

[video]http://www.snotr.com/video/8830/Making_of_a_Shade[/video]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh