Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
150515879329344068778214.jpg
ok sefe:osmeh:

- - - - - - - - - -

149767277575787577467221.jpg

Druga slika Holandija . Jedini komentar koji bi mi mogli dati u poredjenju sa našim njivama , a u našu odbranu i zlobno , bi bio da im je krajolik pomalo dosadan.

Muž: Zašto si gola?
Žena: Nemam šta da obučem!
Muž(otvara ormar): Kako nemaš? Plava haljina,bijela haljina,kako je komšija,roza haljina !

Razgovor za posao, bez da imate neku vezu...

Šef : Imas 50 cigli u avionu. Ako jednu baciš van koliko ih ostane?
Kandidat : To je jednostavno, 49.

Šef : Kako u 3 koraka staviti slona u frižider?
Kandidat : Otvoriti frižider.Staviti slona unutra.Zatvoriti frižider.

Šef : Kako u 4 koraka staviti jelena u frižider?
Kandidat : Otvoriti frižider, izvaditi slona, staviti jelena i zatvoriti frižider.

Šef : Lav slavi rođendan. Da li su sve životinje tamo?
Kandidat : Nisu, jelen je u frižideru.

Šef : Kako će starica prijeći reku poznatu po krokodilima ?
Kandidat : Preplivat će, jer su krokodili na rođendanu kod lava.

Šef : Još jedno pitanje. Starica, malo joj fali do obale, ali ipak umire. Zašto?
Kandidat : Utopila se.

Šef : NE ! Pogodila je cigla iz aviona.
SLJEDEĆI ...

Kaže deda unuku: E moj sinko ništa od tebe. Kad sam ja bio tvojih godina otišao sam u Trst, opio se u gostionici, povalio nekoliko kurvi, popeo se na sto, popišao po svima i otišao bez da sam išta platio.
Nakon par sedmica dolazi unuk do dede sav izubijan, prepun modrica, slomljene ruke i bez pola zuba.
- Sinko, što ti se to dogodilo? - upita deda.
Unuk odgovori:
- E pa poslušao sam tvoj savet. Otišao sam u Trst, opio se ko guzica u restoranu, potrošio par kurvi i popeo se na sto i popišao i baš sam hteo otići bez da išta platim kad su me dohvatili Italijani i izubijali me ko vola.
Deda tad zbunjeno upita:
- A sinko, sa kim si ti išao u Trst?
- S DŽOLI-TREVLOM - odgovori unuk.
- E moj sinko, a ja sam išao sa partizanima!!!!

- - - - - - - - - -

Pukovnik - Majoru:
• Sutra u 9:00 časova nastupiće pomračenje Sunca, pojava koja se ne događa svaki dan. Naredićete da se vojnici postroje u krugu kasarne. Odeća svakodnevna. Prilikom posmatranja te zanimljive prirodne pojave objašnjenja ću davati ja lično. U slučaju padavina i loše vidljivosti vojnike smestiti u gimnastičarsku salu.
Major - Kapetanu:
• Po naređenju gospodina pukovnika sutra u 9:00 časova održaće se pomračenje Sunca. U slučaju kiše u svakodnevnoj odeći u krugu kasarne pretpostavlja se da će doći do slabe vidljivosti. Tada će se iščezavanje Sunca obaviti u gimnastičarskoj sali. Tako nešto ne događa se svaki dan.
Kapetan - Poručniku:
• Po naređenju gospodina pukovnika, sutra u 9:00 časova u gimnastičarskoj sali uvežbaćemo iščezavanje Sunca. Odeća - svakodnevna. Da li će padati kiša ili neće odlučiće gospodin pukovnik. Tako nešto se ne događa svaki dan.
Poručnik - Naredniku:
• Kad sutra u gimnastičarskoj sali počne da pada kiša, a tako nešto nešto se ne događa svaki dan, naš pukovnik će iščeznuti u 9:00 časova u svojoj svakodnevnoj odeći.
Dežurni u garnizonu:
• Vojnici, sutra treba da iščezne naš pukovnik. Tako nešto se ne događa svaki dan. Baš mi ga je žao.

Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina, i jednog dana počnu oni razgovor uz jutarnju kavu o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fatu:
- Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom?
Fata se zamisli i odgovori:
- Bogami, Mujo, stavila bi to u novine.
Mujo se nasmije i reče:
- E, Fato, taman bi to novine objavile
A Fata će na to:
- Bi Mujo, sigurno!
Mujo se još jače nasmije i upita:
- Pa šta bi napisala?
Fata ga mirno pogleda i reče:
- Mujina sahrana će se održati sutra u 15 sati na gradskom groblju!

perica:dajte mi jednu kiselu vodu....
Konobar:ne kaze se kisela vec mineralna
Perica:dobro,daj mi onda jednu mineralnu vodu,mineralni kupus,salatu od mineralnih krastavaca i nemoj tako mineralno da me gledas........:osmeh:

- - - - - - - - - -

baba: sinko,kako se bese zove onaj nemac sto nam sakriva stvari po kuci.......
Perica:Alchajmer bako,alchajmer......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh