Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Besplatan zivot u Srbiji? E, pa moze. Pazi sad :
1. Prijavis se za "Farmu" ili "Velikog brata"
2. Tu nadjes "ljubav svog zivota"
3. Onda, sa tom "ljubavi" pozoves "48 sati svadba" i ijuju veselje
4. Dalje, tu je emisija "Sve za bebe" i eto jeftinog "rodjenja"
5. Zatim, odes u "Trenutak istine" i tu sve priznas i uzmes lovu
6. Naravno, posle "istine" mora doci do bračne svadje, ali tu je "Bračni sudija" gde se resi problem
(u medjuvremenu malo "Menjas zenu" sredis kucu sa "Radnom akcijom"
7. Onda, logicno, mirenje padne u "Sve za ljubav"
8. I na kraju SAHRANA, tu jos nema soua, ali i sta ce vam, kad ste mrtvi ne morati nista da platite, i to ce neko drugi.

1383115_10151716000873282_59336358_n.jpg

Ova grupa bajkera nisu ljudi, nego p.d.rcin. , sta ima da opkoljavaju i zaustavljaju bilo koga na putu, oni su prvi zapoceli...

Vis kolko ima bajkera, taman da vuku jedan trobrazni obrtac, ili kakav gruber. 100 ha kad obrade onda bi ih pustio. Stoka, pa valjda mi zato i doslo da ih upregnem.

A sto je on pogazio neke ljude?

Pa vidi se na snimku da je ovaj napred provocirao i da ga nije namerno udario i da je stao. Verovatno je bagra krenula na njega i sta je on trebao? Na Blicu pise da je sa njim bila zena i dete od dve godine. Koliko ja znam pravi bajkeri niti voze tako neorganizovano, da ugrozavaju saobracaj, niti se ponasaju tako.

Vozač terenca je hteo da zastane, ali ga je napala banda motociklista koja se tu zatekla, pa je on nastavio da vozi. Tom prilikom je tokom pokušaja bekstva udario još tri bajkera.
Uostalom, evo link:
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/V...-ostali-ga-stigli-izvukli-iz-kola-i-pretukili

Poslednja izmena:
Sa onakvim dzipom ja bi ih pola izgazio a ne da im stanem misle da ako su bajkeri da su Boga za m..a uhvatili!

Taj prvi motoras sto je oboren, lepo se vidi da je provocirao i mozda i dobacivao vozacu rovera i posle obilazenja hteo je da ga namerno uspori i mozda zaustavi. Kada je oboren ostali motorasi su se ponasali kao "solidarno" sa oborenim i zavrsilo se kako se zavrsilo. Ipak je tu dosta km predjeno i da ni jedna patrola policije se nije pojavila. To je "zakon" naprednih drzava koje izgleda nama sluze kao uzor.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh