Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[h=5]kad bi celokupno svetsko stanovništvo sveli na selo sa sto stanovnika,poštujući proporcije svih naroda sveta-
57 azijata
21 evropljanin,,ne samo unijci
14 amerikanaca,,,i severnih i južnih
8 afrikanaca

52 bi bile žene
48 muškarci

70 ne-belaca
30 belaca

70 ne-hrišćana
30 hrišćana

89 heteroseksualaca
11 homosaksualaca

6 osoba bi imalo 59% sveukupnog svetskog bogatstva i svih šestoro bi bili ameri
80 bi živelo u kućama bez osnovnih uslova stanovanja
70 bi bilo nepismeno
50 bi bilo neuhranjeno
1 bi umirao
1 bi se rađao
1 (da, samo jedan)bi imao diplomu

Ako se posmatra svet u svetlu ovih podataka,potreba prihvatanja,razumevanja,saosećanja i obrazovanja postaje očigledna.[/h]

Ako su ovi podaci barem približno tačni, onda mi u Srbiji ustvari živimo mnogo bolje nego što to mislimo.

3iqf9nh6kgb7chf479.jpg
[/URL][/IMG]
o322f479nl7snnmc8vxm.jpg
[/URL][/IMG]
kt1egxjgox1n6huzkxv7.jpg
[/URL][/IMG]
mgmu3qvig5a54mo0a9p9.jpg
[/URL][/IMG]

[SIZE=1.5]Ulaze tri narkomana u taksi, sedaju na zadnje sedište. Taksista vidi da su urađeni, upali auto, pa ga ugasi i kaže:
- Momci 20 eura.
Prvi narkoman izlazi i kaže - „Hvala gospodine”, drugi izvadi pare i plati, a treći udari taksistu po glavi i kaže:
- Gdje jurcaš, **čka ti materina hoćeš da poginemo?
[/SIZE]

Jeste montirano,ova bala u kojoj je covek mnogo je manja od ostalih i pogledaj on nogama i rukama je izgurao napolje.....

Jeste montirano,ova bala u kojoj je covek mnogo je manja od ostalih i pogledaj on nogama i rukama je izgurao napolje.....

Ma pretvorila bi njega presa u pihtiju, a ne u Sunđer Boba da je uskočio u uključenu presu. :haha:
Bilo je to, ja mislim, već postavljano ovde.

Poslednja izmena:
Jbg ja nisam obraćao pažnju previše na snimak kad sam kačio jer sam bio umoran a u prvi mah mi izgledalo realno. Realno možda zato što je jedan lik kod nas u selu imao "susret" sa rolo presom i ostao je živ. Detalje ne znam,mada mogu da ga pitam,ali verovatno me i to povuklo da poverujem. Sory narode!

Njuz.net , ВЕСТИ НА СРПСКИ НАЧИН Nasilnici iz Novog Sada od ranije poznati svojim roditeljima

maceta-300x172.jpg

Roditeljima je dodatno teško da prepoznaju svoju decu na ovako lošim snimcima

Beograd, 19. septembar 2013 (Njuz) – Deca koja su u Novom Sadu u poslednjih nekoliko nedelja počinila nekoliko krivičnih dela, od prebijanja profesora pa do nanošenja povreda mačetom, od ranije su poznata svojim roditeljima i starateljima, pokazala je policijska istraga.

Maloletni izgrednici ranije su u više navrata bili u kontaktu sa svojim roditeljima, koji su u tim prilikama pokušavali da na njih izvrše roditeljski uticaj i stvore kakvu-takvu osnovu da izrastu u koliko-toliko normalna ljudska bića, saznaje Njuz.

- Roditelji su na prepoznavanju u policiji potvrdili da su to njihova deca, ali su takođe naveli da ih se sećaju tek ‘kroz maglu’ i da su se sa njima viđali povremeno. Na pitanje policajaca da li je moguće da možda ipak nisu u pitanju njihova deca već neka koja liče na njihovu, roditelji su naveli da nisu mnogo vremena provodili sa svojom decom, ali da su uprkos tome sigurni da su to njihova deca, kaže za Njuz izvor blizak istrazi.

- Prilikom vaspitavanja deteta najvažnije je da imate neki kontakt sa njim, u smislu da znate kako se zove, koliko ima godina, u koju školu ide i kako izgleda. U današnje vreme kada su svi jako zauzeti teško je znati sve te detalje o svom detetu, kaže Žarko Trebješanin, psiholog.

Roditelji su obećali policajcima da će pojačati nadzor nad svojom decom, kad god ih budu sreli naredni put. Oni su takođe naveli da su vrlo neprijatno iznenađeni onim što su njihova deca uradila jer ni u jednom prethodnom napadu na druge ljude nisu pokazivali sklonost ka „baš takvom bezobraznom ponašanju.“

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh