Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili da vozi traktor gde je samo sedište prišrafljeno za ploču hidraulike, bez amortizera, makaza ili bilo kakvog vida amortizacije. Ubija

Народе, да не буде забуне, њуз је зафркантски сајт. Није нека новинарска кућа са озбиљним чланцима. Погледајте и остале чланке па ће вам бити јасно. У сваком случају увек ме насмеју.

Jedna ovakva bi mogla da navodnjava ili odvodnjava silne hektare (11KS a pumpa ima kapacitet od 3300l u minuti), al bitno je da se sve te stare mašine pobacaju na otpad a mogle bi da rade 100 godina uz samo malo podmazivanja. Kad se smao sjetim jednog Arana koji je bio neko vrijeme na otpadu...sve se tješim da ga je uzeo neki kolekcionar, žalosno je kad takve stvari budu pretopljene kao da je u pitanju najobičniji otpad.

Sedi Crnogorac ispod drveta i čita. Zena mu pere veš. Kad eto ti sa Lovćena
kamen, tup, tup... pa na ženu. Ubi je na mrtvo.
Na to će ti Crnogorac:
- A evo ga, treća veš-mašina crkla od kamenca!

Kandidat za načelnika u nekom selu drži govor, pa kaže:
- Do vašeg sela napravićemo asvaltirani put! Napravićemo i vodovod! Napravicemo i školu!
Neko iz mase:
- Ali u selu nema dece!
- I decu ćemo da vam napravimo!

- - - - - - - - - -

Političar se obratio agenciji za ispitivanje javnog mnjenja:
- Imam utisak da bi 98% građana ove zemlje glasalo za mene. Da li biste hteli to da proverite?
Dva meseca kasnije dobio je izveštaj:
- Gospodine, anketirali smo 10.000 ljudi i svi pripadaju onom malom procentu od 2% građana koji su protiv vas.

- - - - - - - - - -

dinkic.jpg

- - - - - - - - - -

740964951636005272513419.jpg

Strasna stvar, al te jabuke su samo za rakiju il industrijsku priumenu, posto ih ovi ekseri nacnu

[video=youtube_share;qHJSyaMtzGE]http://youtu.be/qHJSyaMtzGE[/video]

- - - - - - - - - -

Ljudi se zezaju ali ima tu necega siguran sam !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh