Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem počinje još u bajkama. Kako možemo očekivati da deca dobiju pravilno usmerenje kada":
- Tarzan šeta go po šumi,
- Pepeljuga dolazi kući u ponoć,
- Pinokio stalno laže,
- Aladin je kralj lopova,
- Pače mora da se promeni u labuda da bi ga voleli,
- Princezi smeta zrno graška,
- Snežana živi sa 7 tipova,
- Lepotica završi kod zveri....

:haha:

968988101517429979905722.jpg

Pitali momka da li bi se radije oženio mladom Beograđankom ili matorom seljankom? - Naravno, matorom seljankom - reče on. - Zašto? - Zato što matora seljanka ima 22 godine, a mlada Beograđanka 37.

Ulazi ciganka kod ginekologa, upada preko reda i viče : " Doktoreee, boli me p...aaa !
Doktor se izdere na nju: " Izađi napolje, sačekaj svoj red i kada te prozovem uđi, lepo reci - dobar dan doktore, izvinjavam se boli me vagina"
Izlazi ciganka napolje, pa se opet vrati: " Jeli bre, kako si reko da mi se zove p...a , el Marina " ?

Pitali momka da li bi se radije oženio mladom Beograđankom ili matorom seljankom? - Naravno, matorom seljankom - reče on. - Zašto? - Zato što matora seljanka ima 22 godine, a mlada Beograđanka 37.

:haha::haha:
E ovo je jedan od boljih fazona ovde. Sutra ima da ga "prodam" u Bašaidu na vašaru, pa u ponedeljak profesorkama - "mladim varošankama". :haha:

Jos bolji nacin za razbijanje kamenca da sjede u traktorskoj prikolici (bez spuzvastog podmetaca pod zadnjicom) i da traktorist tera po zemljanim ili makadamskim putevima. :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh