Karalic
Banned
Bravo matke.. Oduvek sam se to i ja pitao, kako? Zastava se vijori , a nema vetra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misterija je razrešena. Pored zastave je prošao IMT 506 i zato se vijori.Karalic je napisao(la):Bravo matke.. Oduvek sam se to i ja pitao, kako? Zastava se vijori , a nema vetra
gledao sam na diskaveriju emisiju "razotkrivanje mitova " i šatro dokazali su i vetar,i otisak stopala iako nema gravitacije ,naravno da če dokazati jer su sve eksperimente radili u NASINIM laboratorijamaNorth ARMY je napisao(la):Bilo je to...negde sam citao kako su Ameri u studiju snimili da bi uterali bacuskama...u glavnom odao ih vetar i jako utisnuta stopala u pesak i jos nekoliko gluposti koje sam zaboravio.
da, u mythbusters, ma idiotarija, šta nisu ošli kod rusa.. Čim sam vidio nasin lab, odma znao ishod, busted..pidikanac je napisao(la):gledao sam na diskaveriju emisiju "razotkrivanje mitova " i šatro dokazali su i vetar,i otisak stopala iako nema gravitacije ,naravno da če dokazati jer su sve eksperimente radili u NASINIM laboratorijamaNorth ARMY je napisao(la):Bilo je to...negde sam citao kako su Ameri u studiju snimili da bi uterali bacuskama...u glavnom odao ih vetar i jako utisnuta stopala u pesak i jos nekoliko gluposti koje sam zaboravio.