Kosjerac
Prijatelj Foruma
Dukanac taj macan je izgubio kalendar garant.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kosjerac je napisao(la):Dukanac taj macan je izgubio kalendar garant.
Potpisujem.Kao osureni prasici...draganpan je napisao(la):Branko je napisao(la):Ne znam da li je ovome mesto ovde?...
Hvala ti prijatelju za ovo.
To su bile noge... a ne ove sada, obrijane bez dlake kao da su zabe.
Mladja generacija je ostecena, bez ovog zadovoljstva
Meni ovo ne liči ni na zabavno ni na smešno "LJUDI " nemojmo se zajebavat sa tom ambrozijom nego vatajmo se srpova , kosa ,motika ,trimera , ručnih dvotaktnih i četvorotaktnih kosačica ,rotacionih kosa ako treba i špriceva i prskalica samo da se već jednom rešimo tog korova , pošto je ovaj region odnosno panonska nizija najrasprostrenjenija sa tom jeb.nom ambrozijom a sve više ljudi pogotovo dece je alergično na taj korov pogotovo kad cveta sredinom avgusta, evo ja ovh dana krešem moj trimer marke Dolmar i pič.m u boj a Vi ostali ako imate barem malo dostojanstva i humanosti i MU.A zamnom. JUUURIŠ!tibor je napisao(la):Prodaje se 1jutro ambrozije ,pogodno za koze i astmačare
Bora je napisao(la):@Atila,meni je od svih najsmešnija Autoškola,nemam reči stvarno je